Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/15/15 in all areas

  1. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=l5k0qv2yym796ucofwgo.png Esmu hr fanboys un gribeju likt uz viniem vs NiP, bet nepaspeju.:@ Bet par aktualajiem betiem. 1. Mouz vs 3DMAX Mouz ir pazistama ka viena no vis inconsistentakajam komandam. Vini var vinnet VP/NaVi, bet nereti papis kkadiem BOTiem. 3DMAX ir stabila komanda kas gan nekad nevar upsetot, bet nemot vera ka tas ir LAN, tas nozime ka mouz speles sudigi. Allu ari vajag paradit potencialu, jo ka nekaa vins grib vietu NiP. Mid bets uz 3DMAX, jo bo1 pret random team. 2. NaVi vs Penta NaVi reti papis random teamiem. Laigan Penta var vinnet jebkuru, tomer soreiz redzu NaVi panemam. bo1, bet mape Mirage kas ir NaVi labaka mape. High bet uz NaVi 3. myXMG vs Agent. Neskatoties uz neseno Skillz speli myXMG ir nospelejusi loti labi pec tam. Vinneja GPlay kuru nesen upsetoja fnatic. un LineUp ari tads pats izskatas. Agent toties inconsitent line-up. Risky spele jo abas komandas nezinamas, bet tomer myXMG iespaido labaak. mid/high bet uz myXMG 4. HR vs EnVyUs Koef buus perfekti ja nV vinnes NiP. HR varetu but motiveti pec uzvaras un gatavi pieveikt envy. reali koef butu 30/70 nV labaa, bet HR vienmer ir bijusi komanda kas var upsetot labas komandas. Mid bet uz HR (deel koef)
    3 points
  2. HR paņēma NIP riperoniino
    2 points
  3. Tu pirktu CS 1.6 par €9? Izdzēsies no interneta.
    2 points
  4. 1 point
  5. 1 point
  6. Penta will take navi ez
    1 point
  7. 28% uz komandu, kura cīnās vienā līmenī ar Envyus. Protams, ka envy izskatās stiprāks, bet 28% uz nip vnk jaliek. Kautvai stand in or not, parāk smuki procenti+ ja viņi zaudētu HR, vel būtu smukāki, bet nedomāju ka, tā notiktu nip zem 30% neesu redzējis Ja pat delpan ir subs, tad būs labi
    1 point
  8. go nipeli vs envyus
    1 point
  9. Uz tik netīras darbavirsmas varētu kapāt arī ar makaroniem uz ausīm
    1 point
  10. Visi nemaz negrib būt GE, lai būtu sakāpis tā kā tam ciklopam !?
    1 point
  11. Tad jau elektrību zodz, ja to visu vari pavilkt, neticu...
    1 point
  12. 1 point
  13. Monitoringu taču vienmēr esam banojusi ar perm tāpat kā wh, ne tā? mapcycle/vote ir viens liels sūds, bez admina serverī galvenokārt sanāks spēlēt office, aztec, dust1 un vēl sazin kādus prikolus.
    1 point
×
×
  • Create New...