Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/25/13 in all areas

  1. Ieteiktu izstudēt iztemus kurus pērc, jo dēļ savas nezināšanas oponē par lietām, kuras līdz galam nezini. Par tavu viedokli par to, ka builds der tikai tad, ja vinnē nepiekrītu, jo, pirmkārt, ar manis nosauktajiem itemiem kopā ar rūnām masterijiem skarner ir deizgan tancīgs, otrkārt manis piedāvātais builds ir lētāks un vieglāk buildojams, jo sastāv no vairāk maziem itemiem, tāpēc tu jebkuru savu izveidoto mazo priekšrocību goldā varēsi uzreiz izmantot, nevis gaidīt, piemēram, giants belt, kas ir krietns investējums un tas nozīmē, ka ilgi neesi bijis iepirkties, kas var nelāgā brīdi atspēlēties, treškārt skaneram viens no nepieciešamākajiem statiem ir cdr, kas iet roku rokā ar mana regen, ko piedāvā shurelia. Es nesaku, ka tavs builds ir slikts vai nepareizs. Nu savā ziņā manā skatījumā tas ir nepareizs, bet es jau tikai tev dodu draudzīgu padomu, tas jau ir tavā ziņā vai to izmantot vai nē.
    1 point
  2. piemēram šie tev izgatavos ko vien vēlies http://stickershop.lv/uzlimes/ ir pa pilni, kas piedava plotera darbus uz plēvi.
    1 point
  3. šai filmai jābūt labai http://vimeo.com/70735753
    1 point
  4. Tom diezgan eleganti piebrauca pie blakus galdiņa sēdošajām dāmām uzsaucot viņām Martini Asti, kas turpinājās ar tekilas bodijšotiem viesnīcā. Kaamis paspēja apvemties vienai no viņām uz vēdera dzerot tekilu. Man ir baigais čujs, ka pārgulēju ar nepilngadīgu un Gestapo vispār kaut kur ir padirsies jau kopš pusnakts. Gan jau izgulēsimies un atradīsim. Bet tā vispār pasākums pa mierīgo.
    1 point
  5. WELCOME TO POSITIVUS!
    1 point
  6. Boss taisa random ābolus, kurus apēdod tev aplikācija no konta novelk 2$.
    1 point
×
×
  • Create New...