Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/02/11 in all areas

  1. Nevarēji jau prosta pateikt, ka gribi pārmaiņas un dažādības pēc vienkārši pabuhāt laivā.
    2 points
  2. Neizceļas, tas ir labi. Nav iebildumi pret viņu, vēl viens admins par ļaunu nenāks. REC.
    1 point
  3. labāk neko neaiztiec un seko ārstu instrukcijām, gigns noteikti nav vieta, kur smelties idejas
    1 point
  4. Just for the Lulz.
    1 point
  5. 1 point
  6. Sveiks Pauly un uz redzeshanos. Pilnigi piekritu _R. Pauly jau sevi pieradija manas acis pilnigs un vienozimigs anti
    0 points
  7. uh, esmu jau aizmirsis kā alarma plēš ārā smadzenes un rāda 13 dimensiju skatu
    0 points
  8. Tas , ka nospēlētas diezgan daudz h ir labi, bet tajā laika bieži tiek darītas stulbas lietas, kuras liek šaubīties vai vispār tev var uzticēt admina tiesības. Kā arī tiek darītas lietas, kuras ir aizliegtas un šeit nevajag tiekt, ka ir tādi, kas arī to dara ( ja vajag varēšu pieminēt veco labo piemēru). Kopš esi nolēmis iegūt šīs tiesības esi labojies un seko līdzi, ko kad darīt, bet tas kautkā nenes pārliecību par tevi - liekas, ka esi glumš tipinš ( no offence, radies tāds priekšstats). Tiešām vienīgais, ko labu par tevi patiekt ir tas, ka nospēlējis esi diezgan daudz h, kuras ir nospēlētas tad, kad pārsvarā ir admini. Vairāk sliecos uz to, ka nebūtu vajadzīgas šīs tiesības, bet, ja ir labi pretargumenti, tad varētu pat iedot rec.
    0 points
  9. Viņš tikai pazīmējās, ka ir lasījis kaut ko no Hemingveja Sakars ar tēmu = 0
    0 points
  10. Tu vispār viņa postu izlasīji dauņuk? Viņš neko par neteica par veiktspēju salīdzinājumā ar Xbox, bet gan to kā viņš izmanto PS3 kā media centru. Get a clue troll.
    0 points
  11. Nee nee,visnh jau prasija servakaa, vai vinju kads rekomendee, un nevienam isti nebija pret...Njemot veraa vinja 444h, protams marchikam to h ir vairak, vinsh lidz shim man vispar aciis nebija iekritis, ne ar ko sliktu ne ar ko spozhu Tapec taads neitrals pujka nenaks pa skaadi, xb uzreiz nevajag dot,bet taa kaa vinsh baigi droto,vismaz pakikot chiterus macees REC
    0 points
  12. kaads zin kur dabuut ''legalo zali'' aka spaisu alarma ?
    -1 points
  13. Kas par cilvēku, tavā izpratnē it ''glumš tipiņš''? Vai tu tomā, es cenšos izpatikt citiem adminiem, lai tie mani atblastītu tikai dēļ acc? Principā, es vienmēr esmu tāds kāds es esmu, tas nozīmē - nedaru to, ko patiešām nevēlos, lai kādam izpatiktu. Iespējams, tev radies tāds priekšstats tikai tādēļ, ka esmu kļuvis mazliet nopietnāks, lai citi nedomātu, ka esmu neatbildīgs, jo es apzinos, ka manis pieprasītās tiesības aiz sevis nes noteiktu atbildību. Jā, iespējams, esmu ar tevi iesaistījies vairākās domstarpībās, bet tas nenozīmē, ka es esmu glumš tipiņš. Es, parasti, neesmu tas, kurš uzsāk strīdus ar citiem.
    -1 points
  14. Man kursā ERASMUS pidiņi no skandināvu valstīm visi kā viens zelē tos sūdus. Visa telpa smird.
    -2 points
×
×
  • Create New...