ban1 Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Sveiki visiem. Nick :: ban1 Dziivoju :: Riigaa Vecums :: 13, diezgan mazs esmu CS speeleeju :: No riitiem no 9:00 liidz 13:00 un peec tam no 18:00 liidz 20:00 cai liidz 21:00 vienmeer gign serverii. Velleetos admina tiesiibas taapeec jo no riitiem gadaas dazi 4iiteri un kemperi kurus es vareetu paslapot un pakikot. Un velleetos arii vote uz mapeem jo gadaas ka mapes ir lielas kakas un es vareetu uzlikt voti uz kautkonebuut citu. Itkaa tas arii buutu viss paldies par uzmaniibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 es juutu, ka sitaa jav paliek par modes lietu-ar 1. postu prasiit uzreiz tiesiibas.... saak jav besiit aaraa... es tevi vispaar neesmu redzeejis uz sii servera ne no riita ne vakaraa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Nu nez es katru dienu te speeleeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 nu es domaaju, ka admini uz sii servera ir pilniigi pietiekami... nedomaaju, ka ja tu domaa, ka dazi 4ito, tad tev tagad uzreiz ir jaadod kick, slay un taa taalaak... ar laiku gan jav tiksi pie tiesiibaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 NU protams ko es tur vel prasu es jau atkal netikssu pie tiesiibaam ko man tur vispaar runaat te tak citi pro vel ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 un ne vienmeer visi pro prasa tiesiibas... gan jav buus labi-nepaardziivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Pareiz tu jau taa saki jo tev jau ir admina tiesiibas tev jau vienalga tad par mani, taa tak ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 tu galiigi traks esi man nav nekaadas tiesiibas- man liidz vinjaam veel taalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 ar laiku gan jav tiksi pie tiesiibaam... nee nebuus ! fly ir loti, loti ljauns ADMINS, ble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 NU ok ja jau man nau un tev nau kaapeec tev ssitaa jaarunaa es saprotu jo es nedabuussu admina tiesiibas jo aatraak tu vinnas dabuusi tur viss ir saprotams es jau neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 NU ok ja jau man nau un tev nau kaapeec tev ssitaa jaarunaa es saprotu jo es nedabuussu admina tiesiibas jo aatraak tu vinnas dabuusi tur viss ir saprotams es jau neesmu sitas teksts ir vienk bez komentaariem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 nee nebuus ! fly ir loti, loti ljauns ADMINS, ble. jaa pinky-esmu launs.. un ja tu daudz par mani sliktu staastiisi-ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 NU labi tad vienkaarssi gaidiissu ko citi teiks piedo ka es apsaukaajos un slikti par tevi runaaju luudzu atvaino buussu labs pret tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 nu gan jav buus labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) ban1, get a life maan ! vari iet prom - nespiid. Edited July 1, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ban1, kaapeec es tevi uz servera neesmu redzeejis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 Es tagad arii speeleeju ja taa godiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Pirmo reizi taadu niku dzirdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 pirmo reiz redzu REC(anti, protams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 es gan esmu vinju redzejis spelet varetu vis labak tikai admin tieesibas tev nespid nevaretu sakt ar kadu vote? vienmeer jau vajag visu uz reiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Es arii speeleeju u n1.reizi redzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 AI tad viss man ir skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 AI tad viss man ir skaidrs tas priecee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 NU ok ja jau man nau un tev nau kaapeec tev ssitaa jaarunaa es saprotu jo es nedabuussu admina tiesiibas jo aatraak tu vinnas dabuusi tur viss ir saprotams es jau neesmu nu "forsh" textinsh naakamreiz moska meegini ielikt, vismaz kaadu pieturziimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts