Jump to content
GIGN Forum

Devinji

devinji
 Share

Recommended Posts

NINE

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: LAVRx

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: NINE

BAN] Iemesls banam: wh

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

demo: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-12-01...26-de_dust2.zip

varu ielikt demo no dienas speeleem.

Edited by devinji

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-12-01...de_cpl_mill.zip

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-12-01..._italy_gign.zip

shitaas arii luudzu pastieties... Varbuut, ka es kljuudiijos jo visi vienkaarshi breeca, ka NINE mauc ar []. Es vinju skatiijos zem dazhadiem nikiem un bija aizdomiigi momenti... Nu tagad lai pastraadaa unban tiims! :thumbsup:

dd2 mapē neko tādu neredzēju. bija veiksmīgi momenti + pieredzīte cs'ā un tas arī viss. skatījos bez wh. redzēs ko teiks pārējie. ja kāds domās savādāk, noskatīšos ar wh un tad vēl kādu no tām kartēm kuras iedevi.

Smotrel de_dust2. Ne ponravilisj momenti:

00:32 bezet za Ts, po a2 nikuda v storonu ne vodit pricelom a derzit prjamo na CT, kotorij bezit po temke

00:36 srazu vibegaet i pricel navodit na CT, kororij nahoditsa na A(hotja on videl s a2, 4to tam bili Ct, no ne imenno na ego pricele)

02:38 viprigivaja na A iz za ugla srazu derzit pricel na Ts, ne vishe-ne nize (nu tam bilo 3-4 Ts, tak 4to poljubomu viprigivaja iz za ugla u norm igroka bi poljubasu dvigalasj mishka v storonu, tak kak on bi ne znal o mestonahozdenii Ts)

06:43 na vihode k temke po a2 ubivaet Ts, (li4no ja ne lsishal ot4etlivo 6agi daze nazimaju stopsound, po tomu 4to s zadi topal Ct)

11:02 slisho bilo 4to topaet Ts, no ne tak 4tobi streljatj na strejfe imenno v tot moment kogda sam uze po4ti za ja64ikom a Ts daze ne vidno bilo a potom 11:05 dobivaet

12:18 kak bi on videl 4to bilo 3 Ts, 1-ogo on ubil 2 postavil bombu, no otkuda on znal 4to za eto vremja poka on bezal s C, rayus ne ubezal v jamu ili ne ushel na walke? (vremja bi hvatilo)

14:08 ubivaet Biciit, kotorij na walke s jami shel.

P.S. mne ne ponravilisj eti momentim, poetomu ja lish okcentriroval vashe vnimanie imenno na nih.

Ostalnie mapi ne mogu posmatretj segodnja, no obezatelno posmatrju kak pojavitsa vremja.

Poetomu ne posmatrev ostalnie DEMO, pospeshie vivodi delatj ne budu, btw smotrel bez WH

12:18 un te luk man ari radas jautajums personigi, kada dirsa vins zinaja ka esmu tiesi taja vieta un ne pa labi ne aiz stura ne bedre.

edite. vins javna zinaja, ka esmu tur un naku ara no stura, jo savadak tacu vins nebutu piezumojis jau sturi vai ne, teiksim ja es kakatu bedre ar smaidu uz lupam - sitadu apmeram ---> :lol:

edite. vins javna zinaja, ka esmu tur un naku ara no stura, jo savadak tacu vins nebutu piezumojis jau sturi vai ne, teiksim ja es kakatu bedre ar smaidu uz lupam - sitadu apmeram ---> :lol:

Peec tam, ka vinsh tevi noshaava flowe tieshi skatiijaas ar kubikiem un ja nemaldos veel bljaava, ka kaa vinsh vareeja zinaat!

Noskatījos demo.

Tākā tu neesi jerry's(apollo.pro, hacker.it) LANā mēdza spēlēt ar niku NINE, es vairāk sliecos uz wh, jo tur dažas tās epizodes liek aizdomāties... Šis ir viens no tiem gadījumiem, ka daudz vairāk cilvēkiem vajag noskatīties un spierst. Skatījos ar wh un arīdzan bez.

Spriedu pēc sevis, es spēlēju 60% caur radaru(kur nošauj manējos) bet tev tādas epizodes nav, tu vienkārši zini.

POSMOTREL DE_CPL_MILL ni4ego osobennogo. Igraet na zvuk. skill estj. :thumbsup:

Mozet bitj [] poakazali bi 4to to, no posle togo kak kupil PC, netu programki :pizdiblee:

Nadejsuj kto to posmotrit s [], ili hotjabi voob64e posmotrit?

Poka ja sklonjajusj k mneniju 4to net tam WH :nja: , no posmatrju e64e de_italy_gign i togda pogovarim. :hrmmm:

Es apstiijos pats ar [] jo taa liekas, ka gign unban komandas dazhi loceklji te neko nedariis...

Taatad pa riitdienu centiishos sho probleemu atrisinaat un doshu gala spriedumu... Zvaniishu deadly lai noskataas!

Nu i 4to ti uvidel? :blink: Bili vihodnie, bilo ne do etogo :dog:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...