XekToR Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 d2 tikko nomaniijaas .. 17:01 pirma partija pirms rr .. nolecu lejaa redzu 2 cilveekus ieskrienam caur C ... viens uz B , otrs paliek aiz kastes C es ar vienu T skrienam virsuu vinju noshauj loogiksi es zinu kur vinsh ir noshauju vinju ... tad eju uz ct baazi dzirdu kad ct baazee veel viens peerkaas , notupjos gaidiit un BAN no r&r luudzu skatieties demkas ... vienkaarshi nelol Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 (edited) es skatijos tev ilgi un vislai vislaik likaas ka tev ir (pac speleju ar wh iesleegtu) , vienmeer skatiijies un zinaaji kur visi ir, skatiijos ilgi un dikti, nu lab var buut ka nopietni kljuudiijos, ja taa , tad sorry, tulit apskatiishos demku velreiz un paarbaudiishu... un bans nebij par to vienu gadijumu taja briidi , bet pa visu pirms tam pagajushaa kartee (nuke) nu biji ljoooooti aizdomiigs... vislaik skatiijies caur sienaam taisni uz playeri virsuu (vismaz man taa likaas), eh nu enivei , tulit paskatiisimies velreiz... Edited April 15, 2005 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 aizbraukshu majaas, ieverteeshu, r&r iemet linkus uz demkaam lai man nav jamekle Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0504151630-de_nuke.zip nu vinjsh kaut kur tur nuke laikam viduu paraadiijas, d2 kur vinju nobanoju, tur nav jegas skatiities, tur nekaa nav gandriiz, biju jau gatavs banot, vnk karte nomainiijaas... kaa var dabuut to jobano wh ierubiitu kad skataas demo , aaa, nesanak, nu lab jaatrod kaads cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 uzliec popularaako chiitu un nospied f12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 nezinu , speeleejot pret vinju es nevienu aizdomiigu momentu neredzeeju un nejutu , bet spriediet pashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 (edited) taatad - kopsavilkumaa .. priex kad kaads mani (jau 2 uz gign) noveertee tik lielaa apmeeraa kad jau liek banus par wh .. p.s. (edited) : tad jau laikam fragM arii ir wh .. un visiem kaut cik populaariem playeriem Edited April 15, 2005 by XekToR Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 nu kaa, tagad katrs admins vismaz pa 1 reizei tevi nobanos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 malacis xektor ka tu tik populaars, ka tevi visi banno, bet shajos laikos neko nevar zinaat... ir ttik dauuuuuudzi playeri piekjerti ar wh, ka nevar nevienam ticeet... tulit noka4ashu kaadu normaalaaku wh un velreiz paskatiishos , ja nekas nebuus, tad protams big sorre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 (pac speleju ar wh iesleegtu) būs man ar jāsāk lietot WH citādi nevienu nevaru nošaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 taatad - kopsavilkumaa .. priex kad kaads mani (jau 2 uz gign) noveertee tik lielaa apmeeraa kad jau liek banus par wh .. p.s. (edited) : tad jau laikam fragM arii ir wh .. un visiem kaut cik populaariem playeriem a te kaads pirms tam staastiija ka tu kaukur ar wh ar esi speeleejis. hmm... ar niku nothing vai kaukaa taa ja pareizi aceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 anfisa man arii shito mirc jautaaja .. vai tu esi godiigi ar wh kaadreiz speleejis .. es atbildeeju : jaa esmu speleejis 1.5 laikos ar looooti veco nick n0th1ng .. that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOnE Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 es vianm ari uzliku, bet man pa to nonema ban tiesibas nu dzeki pastaties karitgi! pastaties kadu citu reizi kad spelejis! ja jau 2 admini uzlikushi tad mo6 tiesham kaut kas tur ir, bet tas ir manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 haha, ja nOnE'm buus bijusi tasniiba, tad dazham labam te buus mazs stieniitis :> gribeeju tik piemetinaat faktu, ka dzheks straadaa salonaa kur uz katra kompja esot chiiti.. un kaa jau sheit tika noskaidrots, tad agraak ir chiitojis - zna4it pieredze ir shajaas lietaas.. bet nu man viedoklis paliek neitraals - neesmu vinju veerojis speeleejam, tapeec arii nevaru apgalvot: chiito vai nee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 (edited) melis melis kartupelis! taaac w/h nemiiz un nemuldi mulkjiibas , ka ne4iito... tiiirs w/h (kaut vai apskataties 12. roundu un 13. tagad paskatiishos vel mazliet taalaak vai buus vel) katraa gadiijuma... 90% ka w/h [edit] a un ja kaads skatas demo , tad apskataties 15. roundu tur es xeq masteriigi noknifoju Edited April 15, 2005 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOnE Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 ev macho vai worm, ja izradisies ka xEq chito, tad es daushu savas ban tiesbas atpkal, jo cik es saprotu nonema man , jo es redziet uzliku tam kam nevajag !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 lab tikko noskatiijos visu demu , ja xektoram nav w/h tad es esmu sapuvis rozaa kjribis... 12-13 roundaa viss redzams, visu redz un gaida kad iznaaks aaraa un hs... ps: tu sako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 lab tikko noskatiijos visu demu , ja xektoram nav w/h tad es esmu sapuvis rozaa kjribis... 12-13 roundaa viss redzams, visu redz un gaida kad iznaaks aaraa un hs... ps: tu sako CS jau taa kaa nespeeleeju,bet te nu es izteikshu savu uberkuulo viedokli. Wh ir,ja nav tad macho ir pimpis. Esmu runaajis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziepes Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 blje,tev veel izraadaas ,ka jaarigjistreejas ,lai nebuutu Guestam. P.S Macho ,nezini vai pidars Jurko veel speelee gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 tas kad klubaa ir wh (man liekas praktiski jebkuraa tas ir atrodams) nenoziimee kad man ir wh .. tik pat labi vieniem no kluba patstaaviigajiem apmekleetaajiem arii ir wh .. tai skaitaa arii ir DeaDly - LaNCe u.t.t. padomaajiet vai es vareetu normaali ar wh spelet pie shiem speletaajiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 varbuut shie playeri pashi ar wh speelee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Oooo jaa... xektors tagad ar wh ja? CIk zinu vinjsh nekad nav speeleejis uz 1.6, vismaz citos serveros nav piekjerts. Un uz gather jau nu 99.7% bez wh speelee... btw. Lai uz gign kaadu noshautu vieniigais kas ir vaijadziigs labs kompis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 nemiizhiet un nerunaajiet, ja neesat redzeejushi demo, es pats apskatiijos un tur ir aciiimredzams , ka ir wh... var jau buut , ka protams vinjam ir ueberkuuliigas speejas un kkaada ueberiiga dzirde + reakcija un kkas veel , ka vinjsh ljoti lab zin aiz kura stuura katrs playeris un gaida liidz iznaaks aaaraa lai varetu iemest hs... ir arii daudzi citi speletaji , kuri agrak bija ljoti respektaable un tagad ir saakushi chiitot, vai vismaz pameghinajushi 4iitot un piekjerti. protams, zinu ka xektors ir vecs un labs players , bet tomeer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 noskatijos demo... paaris haljavas, normiiga reakcija, velreiz paaris haljavas. ok dazhas situacijas bija nedaudz aizdomigas. bet uz aizdomu pamata permanento banu neliek. mans viedoklis - pieradijumu trukuma deelj: not guilty taa kaa nevienam nav nekas iebilstams, bans no 81.198.93.11 nonjemts... ja rodas jaunas (*pamatotas*) aizdomas, ludzu turpinam sho topiku paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 piekriitu wormam ja godiigi, jo gluzhi vienkaarshi, dzheks ir paaraak ilgi zinaams un paziistams. Un mana ticiiba cilveekiem ir saliidzinoshi stipra, it iipashi kurus paziistu kaadu laiku. Un xektors jau ilgu laiku speelee, un nekad man nav bijushas aizdomas ka chiito.... man tam vienkaarshi negribaas ticeet..... es varbuut apstiitos demo, vieniigais laika iisti nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now