Jump to content
GIGN Forum

Labrīt


Recommended Posts

Labrīt. Es te tā sēdēju, dziedāju savā nodabā kaut kādu mistisku dziesmu, kurai šobrīd mēģinu atcerēties nosaukumu, un izdomāju, ka pienācis laiks uzrakstīt pieteikumu. Principā manas vēlmes ir pavisam maziņas un nekaitīgas, un pat ja kaitīgas, vienmēr taču pastāv iespēja viņas no manis atrakstīt nost, tāpēc varbūt ir vērts apspriest arī manu pieteikumu, kā nekā adminu taču nekad nav par daudz. ;) Runājot par mani pašu, esmu 19 gadus jauns pa pusei nodarbināts students, sabiedrisks un ar +/- pozitīvu skatu uz dzīvi. Ko es vēlētos lūgt uz cs.gign.lv:

Votemap - principā sanāk CS spēlēt pavisam nestandarta laikos, t.i., agri no rītiem un vēlu vakaros. Biežāk gan uzturos serverī pa naktīm. Es domāju, ka te doma ir pavisam skaidra - no rītiem prasās no de_chateau nomainīt mapi uz kaut ko zināmāku, lai ātrāk pielasās pilns serveris un var sākties gaļa, vakaros no de_cbble nomainīt uz kaut ko pavisam maziņu, vai tieši pretēji - no kaut kā pavisam maziņa uz kaut ko lielāku, kad pēkšņi atkal ir saradusies tauta. Nu domu jūs, cerams, sapratāt. :)

Slap & Slay - eži bez adatām [žurkulēni] & freefragi. Nu paši ziniet, ka gadās visādi. Piemēram - spēlējam de_vienalgakurakarte, viss notiek, T uzliek c4, palicis tieši viens T un viens CT, kurš stāv bāzē kā ff, jo aizgājis uzpīpēt un aizmirsis ieiet specos. Loģiski, ka T sēdēs spotā un mierīgi gaidīs kamēr viņa lolotais c4 nonesīs puskarti, un tāpēc sanāk, ka visiem servera iemītniekiem jāgaida gandrīz minūti kamēr atkal sākies rounds. Te noderētu tāds maziņš 'slay', un visas problēmas būtu atrisinātas. Tāpat slay noder situācijās, kad serverī nav neviena admina ar ban tiesībām un uzrodas kāds, kas bliež ar speed vai izteiktu aim. Tad var vienkārši nobindot pogu ar spēlētāja niku un katrā round sākumā viņu noslayot, līdz viņam piegriežas un viņš aiziet gulēt. Runājot par slap, šad tad prasās iekustināt kādu, kas ir pavisam silti iekārtojies kādā stūrī un neliekas ne zinis pat tad, kad ir uzlikts c4.

Nu tas laikam īsumā arī būtu viss. Vēl jau, protams, ja nav žēl un ir iedvesma, varētu tam visam piemest klāt tādu foršu komandu kā Gag, jo serverī patstāvīgi atrodas kāds, kuram liekas, ka citu mātes ir m**** [un man nav nekas pretī, ka mani pašu nosauc par p!daru vai jebkurā lamuvārdā, kurš ietilpst vidusmēra bērna smadzenēs, es runāju par rupjākiem izgājieniem], un tikpat patstāvīgi nav neviena kas viņu varētu uz mirkli pieklusināt, lai viņš mazliet apdomā savu dzīvi un netraucē cilvēkiem, kuri tobrīd atrodas serverī, bet nu tas varbūt arī nav tik būtiski, jo sākumam arī ar Votemap un Slap & Slay būs pilnīgi pietiekoši.

Runājot par adminiem, kuri varētu mani ieteikt kā labu kandidātu šīm tiesībām, es varētu minēt Miedziņu un godiE. Es gan neesmu viņiem uzcepies ar jautājumu vai viņi būtu ar mieru mani ieteikt, jo ideja par tiesībām radās tīri spontāni, bet es ceru, ka viņi mani nepievils. Paldies par uzmanību, lai veicas. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu šitam Ezim tiesības bez problēmām var dot., viņš arī Gignā ir ļoti sen un domāju ka lielākā daļa tautas viņu ir redzējuši un zin, ka viņš sūdus nevārīs.

end of horse rekomend.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...