Renix Posted August 2, 2003 Report Share Posted August 2, 2003 Es Jau Sen Veelos Admintiesiibas Uz cs.gign.lv !!! Esmu Pieredzeejis Admins, Speeleeju dienaam, naktiim, ja dabuushu uz GIGN admintiesiibas tad speeleeshu visu laiku tur !!! Admini iedalaas 3grupaas 1)Pashi Galvenie Admini RCON... 2)Pieredzeejushie admini Admin Mod, vai AMX !!! 3)Jauninie Vote... Parasti pirms pienjem adminu vaig paarbaudiitj vaj vinjsh var paarvaldiit admintiesiibas ! Es Esmu Pieredzeejis Admins, man bij pasham servaks, un biju uz REALITY admins 2pakaapes uz KATAKOMBAS 1pakaapes !!! Ja Varat Plzzz Iedodat Man Admintiesiibas!!! !!! ATBALSTAT !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2003 Report Share Posted August 3, 2003 tavupraat adminus (tos pieredzeejushos) sauc par RCON? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 3, 2003 Report Share Posted August 3, 2003 Renix, cik tev gadu ? Un vispaar es domaaju, ka tevis taa saucamo, 1. un 2. pakaapes adminu mums pietiek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 3, 2003 Report Share Posted August 3, 2003 mm katakombas :> skan daudzsoloshi. Btw shitm jautajienam vismaz ir kaut kads pamats =] ar ko protams nepietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renix Posted August 3, 2003 Author Report Share Posted August 3, 2003 Cieniijaamie Admini!!! es Domaaju Ka Vispaar Ja Juus Vareetu Tad Vareetu Paarbaudiit Mani Bet Es Jau Neesmu Nekaads Bots Un Es Sajaucu Un Aizmirsu Pateikt !!! TE: 1. TK shauj pa saveejiem, vinjiem jau pooo, kad panjem kaadu stuubu nicku un bendee daza laba ranku. 2. Kartes visi speeleejam pamainaas mapa pret kaadu de_dust vai de_aztec vinjas jau pieriebushaas bet juus teiksiet kaapeec nevar ar vote ???? Taapeec ka atrodas taadi pridurki TK kuriem pooo uz visu 3. Piemirsu pateikt par kemperiem T DE_ mapaas un kemperiem CT CS_ mapaas Ar Cienju : Renix[Empire] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2003 Report Share Posted August 4, 2003 panjem kaadu stuubu nicku TU RULLEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 4, 2003 Report Share Posted August 4, 2003 eee bet super taktika pielietota shaja postaa. Visus vardus ar lielo burtu saakt lai neielaistu kaadu gramatisku kluudu un neparkaptu pieklajiibas normas. Tiesham cilveks censhas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 nepietiekoshs pamatojums topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts