Guest Corp Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Nesūdzos (man nav tas vecums, lai par bērniem sūdzētos), tomēr jums derētu padomāt, vai dot admina tiesības mazgadīgiem prātvēderiem, kuriem taktiskā domāšana tamā pat vecumā Ja kāds spēlētājs neiet ar krūti uz lodēm (protams, viņu - adminu!), tad kick, vote u.tml. savas varas demonstrējumi Es saprotu, ka vecāki jums nopirkuši dzelžus, paši nedaudz saprotat no softa, un tad - uz priekšu! Bet kurā čempī gign ir startējis??? Mani novērojumi rāda, ka parasti spēlētāji tikai skraida pusjēgā, šauj, laiž sev aizmugurē pretinieku, šauj pa savējiem u.tml. izrāda savu meistarību (par čīteriem nerunāsim - tas ir atsevišķs temats). Daudz tiek runāts par taisnīgu spēli, tomēr tās spēles kaut kādi nav uz gign servera... Ja godīgi, tad nav jau arī jēga no šī foruma, ja paši admini neievēro noteikumus. Es vienkārši vēlos spēlēt sev pieejamā laikā CS, mani maz interesē jūsu iekšējās nesaskaņas, ne klanā, ne admina tiesības man nav vajadzīgas, bet esiet vismaz adekvāti saviem rakstu darbiem! Citādi rakstāt jūs skaisti sev pieejamā literārajā līmenī (no kā es spriežu par jūsu vidējo vecumu), bet reāli visu reducējat uz to, ka jums vienmēr taisnība. Tā nemēdz būt, bērni! Bet to jūs sapratīsiet vēlāk... P.S. Un "jūs" es apzināti nerakstu ar lielo burtu... man tā gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Tu sanjeemi pelniitu kick un slapus par to , ka sedeji uz jumta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Paga paga tu neesi viens no tiem lielajiem onkuljiem peec tava bazara varu spriest, ka dzivo pie PC! P.S. Pat nelasiju liidz galam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Nesūdzos (man nav tas vecums, lai par bērniem sūdzētos), tomēr jums derētu padomāt, vai dot admina tiesības mazgadīgiem prātvēderiem, kuriem taktiskā domāšana tamā pat vecumā Ja kāds spēlētājs neiet ar krūti uz lodēm (protams, viņu - adminu!), tad kick, vote u.tml. savas varas demonstrējumi Es saprotu, ka vecāki jums nopirkuši dzelžus, paši nedaudz saprotat no softa, un tad - uz priekšu! Bet kurā čempī gign ir startējis??? Mani novērojumi rāda, ka parasti spēlētāji tikai skraida pusjēgā, šauj, laiž sev aizmugurē pretinieku, šauj pa savējiem u.tml. izrāda savu meistarību (par čīteriem nerunāsim - tas ir atsevišķs temats). Daudz tiek runāts par taisnīgu spēli, tomēr tās spēles kaut kādi nav uz gign servera... Ja godīgi, tad nav jau arī jēga no šī foruma, ja paši admini neievēro noteikumus. Es vienkārši vēlos spēlēt sev pieejamā laikā CS, mani maz interesē jūsu iekšējās nesaskaņas, ne klanā, ne admina tiesības man nav vajadzīgas, bet esiet vismaz adekvāti saviem rakstu darbiem! Citādi rakstāt jūs skaisti sev pieejamā literārajā līmenī (no kā es spriežu par jūsu vidējo vecumu), bet reāli visu reducējat uz to, ka jums vienmēr taisnība. Tā nemēdz būt, bērni! Bet to jūs sapratīsiet vēlāk... P.S. Un "jūs" es apzināti nerakstu ar lielo burtu... man tā gribas kaut kaads samurgojums vien bija... kads sakars adminiem ar gign speletajiem vai GIGN klana piedalishanos kaut kaados chempjos.....MURGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corp Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 OK! Jau teicu, ka nestrīdos ar bērniem. Ja kāds nespēj saprast, ko es rakstu, mans pienākums nav mācīt - tam ir skola u.c. mācību iestādes. Uz jumta es nesēdēju, bet tev to nesaprast... tu būsi no tiem, kas lec uz lodēm?? Armijā dienējis esi?? Vai viens no tiek daudzajiem pacifistiem, kas tikai CS spēlē?? Ja jau esat tik kruti, kāpēc negribat dzīvē satikties???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Ja jau esat tik kruti, kāpēc negribat dzīvē satikties???????????? shitais teikums izsaka visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 hmm, jeega topikam ? admin tiesiibu pielietoshana? tiesiibas tiek pieshkjirtas cilveekiem par kuriem no vairaakiem labi paziistamiem speeleetaajiem ir pozitiivas atsauksmes.. taapat admin tiesiibas tiek pieshkjirtas cilveekiem, kuriem mees uzskatam, ka var uzticeeties so ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 skaisti iesmeeju. pasaki kads sakars ir tam ka mees esam vai neesam startejushi chempionatos un tam ka mes dodam 'chomiem' tiesiibas? Ja ieskatitos veeriigaak tad tieshi mes esam tie kas akuratak izvelas adminus un arii nedodam katram chomam tiesiibas. dodam vairak chomiem tapec ka zinam ka vinji ir sapratigi cilveki un pratis ar tam apieties. man teiksim bralis spele cs katru dienu un vinjam es neesmu pat votes uz servera uzlicis... Ja neesi pamanijis tad shija nekontroletaja meslu kaudzee(es domaju forumu bet gan jau ka saprati) ir sudzibu sadalja kura tiek uzklausitas cilveku sudzibas par adminiem un ta jau laika gaita sliktie admini ir atbirushi....Un tas noziimee tikai to ka tu esi sanjemis pelnitu sodu(vel lasot to ka ir bijushi aculiecinieki) Ja tu pat sava vecuma nesaproti parastakos cs noteikumus kas palidzes tev izvairities no adminu iejaukshanas tava spele tad diemzhel cs spele nav prieksh tevis. P.s. gudri vardi tava teksta nepadara tevi gudru. Dazho no mums(nerunaju par sevi) ir daudz gudraki ka tu savos brieduma gados. Tapec - sorry. P.P.S vai tad tad shits par to ka tagad lecies un gribi satikties ar nav bernishkjibas izradishana no ka tu tik ljoti izvairijies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Suudziiba ir respektabls shits! Kaads f***ing sakars sheit ir ar armiju? CS jau nav prieksh ex-armijniekem domats, kuri shadu vaii tadu iemeslu dalj nevar dieneet talak un lai nenomirtu no garlaicibas var kadu noshaut (vismaz virtuali). Restepa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 tu gribi mums iestastit ka esi PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Ak mans dievs !! kaa juus speejat izteikt taadus vaardus !!! Vispaar zinat ko noziimee 'Choms' ?? CHOMS noziimee VAARIITI BULJA PAUTI !!! ko juus shinii topicaa vinjus piesauciet ?? P.S. par tevi corp - tu esi un paliksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) stop stop, neapliekat cilveeku! tomeer: 1) tas bija cs_assault2k 2) hosti ir jaavaac! 3) cik zinu cs mapees nav bombsite ko sargaat 4) ja tu paliec peedeejais, tad sk. 2.p. p.s. ir diezgan daudz speeleetaaju, kuri nevaac hostus... Edited May 2, 2004 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 un shie speletaji sanjem pec nopelniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze0nA * dEus Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Ja jau esat tik kruti, kāpēc negribat dzīvē satikties???????????? UN ko tu izvilksi ak-47 no saviem armijas gadiem un noshausi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corp Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 WOW!!! Un tik maz oponentu???? Biju cerējis, ka būs vairāk... Nu, ko - cik ir, tik ir ! Ja atklāti, tad man jau sākotnēji nebija cerības, ka te kāds admins cenšas palīdzēt. Un, ja jau tik būtisks ir bijis mans nodarījums, ka es tomēr assult paliku pēdējais, turklāt ne jau ar sausu rezultātu, tad man ir nedaudz jautājumi: 1. kāpēc netiek sodīti tie ct, kuri savas muļķības dēļ jau bija apšauti?? 2. kāpēc netiek sodīti tie t, kuri, rupji pārkāpjot spēles disciplīnu, līda uz jumta un kurus es nošāvu (šķiet, ka pat vienu adminu...)?? 3. vai tiešām es biju tik slikts spēlētājs, ka mani nevarēja "dabūt" dzīvi palikušie t??? 4. kāpēc man bija jāliek sava pakaļa t lodēm, ja spēles taktiskā situācija citu variantu vairs nepieļāva (diskutabls jautājums...)???? 5. varbūt adminam vienkārši gribējās sākt jaunu riņķi un viņš izmantoja savas privilēģijas? 6. varbūt es nerunāju par apsevišķu gadījumu, bet gan par praksi?? Tagad par oponentu izteikumiem. Protams, es neesmu ideāls, bet man tomēr ir ne tikai iemaņas analizēt, bet arī nedaudz pašcieņas Kopumā jāsaka, ka es sagaidīju plānotos izteikumus prognozētā izpldījumā. Esmu spēlējis arī no interneta zālēm, tā kā zinu, kāds kontingents tur apgrozās. Parasti admina tiesību izmantošana izbeidzās ar manu draudzīgu uzsitienu uz pleciņa... ) Jāsaka, ka tie pleciņi bija ļoti uzmanīgi jāskar, lai nerastos tiesas darbi Tas, tā... Tālāk, kas tur bija?? Ahā! bija kāds gudrais... nu, ko - būt gudram neaizliegsi, un es izsaku tikai savu apbrīnu cilvēkam, kurš rod sevī spēkus deklarēt sevi par izcilu personību! Ceru, ka saņemtās atzīmes, piemēram filozofijā, arī par to liecina. Protams, ja mēs lietojam jēdzienu "gudrība" vienādi Diemžēl man nav AK-47, un es par to īpaši nesatraucos. Arī Latvijā tādu nav. Ja tu biji domājis kalašņikovu saimes ieroci, tad varu tevi informēt, ka šī saime ir ļoti plaši pārstāvēta ar dažādiem modeļiem un AK-47 ir tikai viens no tiem:) Un puikam "kustīgajās bildītēs" es ieteiktu vairāk staigāt svaigā gaisā, apmeklēt trenažieru zāli - pārāk jau tu esi nekopts... Kaut gan tu pats ar sevi tiksi galā... es ceru! Un nobeigumā. Viss šis serveris ar visiem tā pričindaliem reāli domāts kādu 20 cilvēku labsajūtas stimulēšanai, un es necenšos ienākt svešā barnīcā ar savu bībeli. Es tikai vēlos teikt, ka personīgi man ir skaidrs, kas te kā notiek. Un ne vairāk Šiem pārdesmit cilvēkiem ir kādi 2000, kurus tie tura par lohiem (t.i. izrāda necieņu). Un kā tēviem adminiem patīk, kad tos lūdzas!!! ) Tā notiek praktiski visos serveros. Tā ir serveru morāle. Kā patīkamu izņēmumu gribu minēt disconet. Un tagad es iešu uzspēlēt CS. Ja tēvi admini nospriedīs, ka manu niku jāizmet no reģistrēto skaita, nu, ko - tāda tā dzīve! Piebildīšu, ka godu tas adminu komandai nedara, bet lai jau dara, kā grib. P.S. Ja kādam manu sarakstīto bija par grūtu izlasīt līdz galam, tad es iesaku nodarboties ar ko citu un nemocīt sevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corp Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Sory! Neievēroju, ka viens gudrais mēģināja mani uzbudināt ar to, ka uzzinājis manu IP! Bērns, kas bērns... Nu, puika, aj tu esi admins, tad tev pieejami visi serverī spēlējošie IP. Ko tu gribēji ar to parādīt? To, ka esi kārtējais prētvēders?? Tad tev tas izdevās... Še vel viena adresīte: http://pt.valsts.lv/whois/index.php Varēsi noteikt bez papildus softa vai tracert, kur atrodas IP Bet par fizkultūru gan padomā! Dzīvē noderēs... ..nu, iešu gan spēlēt... pietiks te jaunatni audzināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze0nA * dEus Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) WOW!!! Un tik maz oponentu???? Biju cerējis, ka būs vairāk... Nu, ko - cik ir, tik ir ! Ja atklāti, tad man jau sākotnēji nebija cerības, ka te kāds admins cenšas palīdzēt. Un, ja jau tik būtisks ir bijis mans nodarījums, ka es tomēr assult paliku pēdējais, turklāt ne jau ar sausu rezultātu, tad man ir nedaudz jautājumi: 1. kāpēc netiek sodīti tie ct, kuri savas muļķības dēļ jau bija apšauti?? 2. kāpēc netiek sodīti tie t, kuri, rupji pārkāpjot spēles disciplīnu, līda uz jumta un kurus es nošāvu (šķiet, ka pat vienu adminu...)?? 3. vai tiešām es biju tik slikts spēlētājs, ka mani nevarēja "dabūt" dzīvi palikušie t??? 4. kāpēc man bija jāliek sava pakaļa t lodēm, ja spēles taktiskā situācija citu variantu vairs nepieļāva (diskutabls jautājums...)???? 5. varbūt adminam vienkārši gribējās sākt jaunu riņķi un viņš izmantoja savas privilēģijas? 6. varbūt es nerunāju par apsevišķu gadījumu, bet gan par praksi?? Tagad par oponentu izteikumiem. Protams, es neesmu ideāls, bet man tomēr ir ne tikai iemaņas analizēt, bet arī nedaudz pašcieņas Kopumā jāsaka, ka es sagaidīju plānotos izteikumus prognozētā izpldījumā. Esmu spēlējis arī no interneta zālēm, tā kā zinu, kāds kontingents tur apgrozās. Parasti admina tiesību izmantošana izbeidzās ar manu draudzīgu uzsitienu uz pleciņa... ) Jāsaka, ka tie pleciņi bija ļoti uzmanīgi jāskar, lai nerastos tiesas darbi Tas, tā... Tālāk, kas tur bija?? Ahā! bija kāds gudrais... nu, ko - būt gudram neaizliegsi, un es izsaku tikai savu apbrīnu cilvēkam, kurš rod sevī spēkus deklarēt sevi par izcilu personību! Ceru, ka saņemtās atzīmes, piemēram filozofijā, arī par to liecina. Protams, ja mēs lietojam jēdzienu "gudrība" vienādi Diemžēl man nav AK-47, un es par to īpaši nesatraucos. Arī Latvijā tādu nav. Ja tu biji domājis kalašņikovu saimes ieroci, tad varu tevi informēt, ka šī saime ir ļoti plaši pārstāvēta ar dažādiem modeļiem un AK-47 ir tikai viens no tiem:) Un puikam "kustīgajās bildītēs" es ieteiktu vairāk staigāt svaigā gaisā, apmeklēt trenažieru zāli - pārāk jau tu esi nekopts... Kaut gan tu pats ar sevi tiksi galā... es ceru! Un nobeigumā. Viss šis serveris ar visiem tā pričindaliem reāli domāts kādu 20 cilvēku labsajūtas stimulēšanai, un es necenšos ienākt svešā barnīcā ar savu bībeli. Es tikai vēlos teikt, ka personīgi man ir skaidrs, kas te kā notiek. Un ne vairāk Šiem pārdesmit cilvēkiem ir kādi 2000, kurus tie tura par lohiem (t.i. izrāda necieņu). Un kā tēviem adminiem patīk, kad tos lūdzas!!! ) Tā notiek praktiski visos serveros. Tā ir serveru morāle. Kā patīkamu izņēmumu gribu minēt disconet. Un tagad es iešu uzspēlēt CS. Ja tēvi admini nospriedīs, ka manu niku jāizmet no reģistrēto skaita, nu, ko - tāda tā dzīve! Piebildīšu, ka godu tas adminu komandai nedara, bet lai jau dara, kā grib. P.S. Ja kādam manu sarakstīto bija par grūtu izlasīt līdz galam, tad es iesaku nodarboties ar ko citu un nemocīt sevi! tik labi smeejies sen nebiju P.S ludzu uzraksti turpinaajumu Edited May 2, 2004 by Ze0nA * dEus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corp Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Tev bija smieklīgi??? Gadās arī tā... Nekas, paaugsies, sapratīsi. Varbūt labāk aizej uzspēlēt??? Es tā daru un nevēlos te kašķēties:) Ej spēlēt, puis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze0nA * dEus Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Tev bija smieklīgi??? Gadās arī tā... Nekas, paaugsies, sapratīsi. Varbūt labāk aizej uzspēlēt??? Es tā daru un nevēlos te kašķēties:) Ej spēlēt, puis! taa sanaak ka tu esi pensionaars jo visi te ir jaunaki par tevi man tevis zheel P.S Tev pensija liela ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corp Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Paldies par līdzjūtību! Bet pagaidām mana pensija (ja tāda ir), ir mana darīšana Tāpat arī paldies par manu rakstu promociju!! Tiešām - varbūt kāds nav lasījis?? Malacis!! Turpini tā, ja tev nav grūti! Vari pat apkopot visus un ielikt "kopotos rakstos". Vismaz tauta pamācīsies, kā rakstīt latviski. Arī nebūs slikti! Tev ļoti gribas būt krutam??? Tad ej un pierādi to tur, kur par to gūst reālu atzinību, nevis virtuālo. Tā tu tāds virtuālais kauslis gribi būt, bet tāds tu esi tikai virtuālajā pasaulē. Nu, pasaki, cik cilvēki tevi uzskata par meistaru kādā jomā??? Un kas ir šie cilvēki? Kad atbildēsi uz šiem jautājumiem, tad arī raksti komentus Un neaizmirsti par kabatas naudu, ko tev dod/deva vecāki (kurus tev, šķiet ka arī ir žēl, vai ne?). Normāls jaunietis tavā vecumā, ja viņš pelna naudu, nenodarbojas ar tādām muļķībām, kā strīdiem ar "mana vecuma cilvēkiem" To tev taču vajadzēja saprast, vai ne? Kam tev tāds vecs pirdējs, īpaši, ja tu viņu nekad neesi redzējis??? Ja tev vajag pēdējo vārdu, tad ņem to un staigā apmierināts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Ja atklāti, tad man jau sākotnēji nebija cerības, ka te kāds admins cenšas palīdzēt. nosakuma apdirs adminus un pec tam gribi lai tev palidz? talak es ta ari neizlasiju jo tu mani garlaiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze0nA * dEus Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) Paldies par līdzjūtību! Bet pagaidām mana pensija (ja tāda ir), ir mana darīšana Tāpat arī paldies par manu rakstu promociju!! Tiešām - varbūt kāds nav lasījis?? Malacis!! Turpini tā, ja tev nav grūti! Vari pat apkopot visus un ielikt "kopotos rakstos". Vismaz tauta pamācīsies, kā rakstīt latviski. Arī nebūs slikti! Tev ļoti gribas būt krutam??? Tad ej un pierādi to tur, kur par to gūst reālu atzinību, nevis virtuālo. Tā tu tāds virtuālais kauslis gribi būt, bet tāds tu esi tikai virtuālajā pasaulē. Nu, pasaki, cik cilvēki tevi uzskata par meistaru kādā jomā??? Un kas ir šie cilvēki? Kad atbildēsi uz šiem jautājumiem, tad arī raksti komentus Un neaizmirsti par kabatas naudu, ko tev dod/deva vecāki (kurus tev, šķiet ka arī ir žēl, vai ne?). Normāls jaunietis tavā vecumā, ja viņš pelna naudu, nenodarbojas ar tādām muļķībām, kā strīdiem ar "mana vecuma cilvēkiem" To tev taču vajadzēja saprast, vai ne? Kam tev tāds vecs pirdējs, īpaši, ja tu viņu nekad neesi redzējis??? Ja tev vajag pēdējo vārdu, tad ņem to un staigā apmierināts! jaa man ljoti gribaas but krutam , tu palidzesi man par taadu kljut ? Kaads sakars ar shito visu kabatas naudai un vecakiem ? Man liekas ka tev ir biju "LJOTI" gruta berniiba Normaals jaunieties mana vecumaa strada hmm nedomaju gan, normaals jaunieties mana vecumaa macas Es ar tevi nestridos, es tevi no***** P.S Ja jau tu esi "TIK" vecs ko dari pie tadiem jauniem bezdarbniekiem sheit ? Edited May 2, 2004 by Ze0nA * dEus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Paga me nesaprot cik tev tie gadi?!? Ja tev ir kaadi 30 gadi tad tu neesi normaals ja speelee cs un veel esi PRO(loughing out loud) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 hmm uz topika virsrakstu tika atbildeets manaa skatiijumaa pietiekami skaidri... so ? (topic lock?) Spam/Flood shajaa sadaljaa ne buut nav nepiecieshams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) Paldies par līdzjūtību! Bet pagaidām mana pensija (ja tāda ir), ir mana darīšana Tāpat arī paldies par manu rakstu promociju!! Tiešām - varbūt kāds nav lasījis?? Malacis!! Turpini tā, ja tev nav grūti! Vari pat apkopot visus un ielikt "kopotos rakstos". Vismaz tauta pamācīsies, kā rakstīt latviski. Arī nebūs slikti! Tev ļoti gribas būt krutam??? Tad ej un pierādi to tur, kur par to gūst reālu atzinību, nevis virtuālo. Tā tu tāds virtuālais kauslis gribi būt, bet tāds tu esi tikai virtuālajā pasaulē. Nu, pasaki, cik cilvēki tevi uzskata par meistaru kādā jomā??? Un kas ir šie cilvēki? Kad atbildēsi uz šiem jautājumiem, tad arī raksti komentus Un neaizmirsti par kabatas naudu, ko tev dod/deva vecāki (kurus tev, šķiet ka arī ir žēl, vai ne?). Normāls jaunietis tavā vecumā, ja viņš pelna naudu, nenodarbojas ar tādām muļķībām, kā strīdiem ar "mana vecuma cilvēkiem" To tev taču vajadzēja saprast, vai ne? Kam tev tāds vecs pirdējs, īpaši, ja tu viņu nekad neesi redzējis??? Ja tev vajag pēdējo vārdu, tad ņem to un staigā apmierināts! Iists OZOLS... Jaunais reperis Kaadas atskanjas... Edited May 2, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts