silent Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nu ta. es uztais mapi ar smuko wad failinu.... BET kas man jadara, lai ieliekot serweri citiem kacatos netikai bsp bet ari WAD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ja nemaldos bija kkāds prioms lai servers atļautu kačāt arī wad ne tikai bsp, es domāju ka te varētu pateikt kā, jo es nezinu. Bet vari wad tāpat webā iemest lai kačā... Vēl arī var iekompailot textūras mapā, bet tad viņa būs smaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kad kompilē mapi tev uztaisās vairāki dažādi faili vienam ir nosuakums .map otrams.bsp trsham .res to res failu iekopē maps direktorijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 kad kompilē mapi tev uztaisās vairāki dažādi faili vienam ir nosuakums .map otrams.bsp trsham .res to res failu iekopē maps direktorijā! Normāli šitie *.res nāk līdzi kartēm, ne tikai tām ko pats kompilē, ja nenāk līdzi tad vai nu nav nepieciešams vai arī trūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now