Jump to content
GIGN Forum

Atkal Bans


kik.
 Share

Recommended Posts

Nu kamoon, ja tev tiešām nebija pilnīgi nekā cita ko darīt, varēji mierīgi apskatīt šo pašu sūdzību sadaļu, jo arī par tevi ir sūdzība par patiesu/nepatiesu banu, novilkt demo, noskatīties un ierakstīt kaut ko sev par labu, vismaz būtu izdarījis ko noderīgu. Tas, ka es tev riebjos [un tas tik tiešām ir abpusēji] jau sen vairs nav nekāds jaunums. :)

Turpinot par tiem 90%, speciāli priekš tevis atradu visas sūdzības par maniem baniem šajā sadaļā kopš brīža, kad ieguvu ban tiesības. Laikam pat hronoloģiskā secībā. Nu tad ķer ciet:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...p;p=330094&

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...p;p=336876&

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...p;p=342443&

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...p;p=347045&

Pirmais bans neskaitās, jo nevienam, izņemot pašam sevi, morālo kaitējumu nenodarīju, tomēr nenoliegšu, ka tik tiešām biju alkohola reibumā, kad bans tika uzlikts. Otrā, trešā un ceturtā bana topikos es neredzu nevienu vārdu par to, ka man būtu paģiras vai ka es esmu bijis dzēris šo banu liekot. Un, protams, šis topiks, kurš arī neskaitās, jo banu liku pēc pazīstamu cilvēku zvana par to, ka serverī ir čīteri un spēlēt nemaz nebija manos tā vakara plānos, vienīgi aizmirsu to norādīt pie bana reasona, kur varbūt bija mana kļūda. Neskatoties uz to, pavadīju serverī vēl labu laiciņu, jo otrs čītozaurs aktīvi mainīja savu IP un turpināja traucēt spēlētājiem. Rezultātā man sanāk 5 bani, no kuriem 2 bani neskaitās, līdz ar to es nonāku pie secinājuma, ka nevienā no gadījumiem, kad esmu uzlicis nepatiesu banu, neesmu mēģinājis aizbildināties ar to, ka būtu dzēris, līdz ar to ar tiem saviem 90% tu mierīgi vari iet uz poda. :thumbsup:

Kas attiecas uz manu 'normālo līmeni', tās tā kā būtu manas problēmas vai ne? Arlabunakti.

Link to comment
Share on other sites

Mjaa eziic skaidri un gaishi pieraadija savu patiesiibu! :thumbsup:

Es zinu, ka eziic biezhi vien speelee iemetis shimgu... Es arii citreiz speeleeju iedzeeris, bet nu paarpaalii censhos nespeeleet jo pashajaamocaas. Tomeer laikam atbildot sn00p postam eziitim ir taisniiba!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...