Jump to content
GIGN Forum

Bernu Dārzs!


spankyed
 Share

Recommended Posts

vai adminiem atljauts VISS(iekš gign serveriem) ??

nezinu vai to daru pareizi bet man ... paskatieties samuray un chucky izdariibas, otrkart vinji nebano pat 4iiterus nafig tadus adminus

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-11-04...926-de_nuke.zip

apskatieties kas notiek ap 20 min zb ,domaju ka gigns nav rotallulaukums :sparta:

p.s srry chuck , bet skaties patiesiibai aciis :D

Link to comment
Share on other sites

sry par postu, bet tu sudzies par xsay ? Cits nekas ap 20 minuti nenotiek.

Chucky killed sAmUrAy with knife

Chiiterus luudzu reporteet chat.118.lv #gign UZREIZ kaa tiek pamaniits

?Easo has left the game

IrOnMaN killed sp[A]nky[Z] with m4a1

]?Chucky : XDDDD - caur xsay

*DEAD* mind : svx spankdjuud

*** R3q killed WAR with a headshot from ak47 ***

*DEAD* Chucky : :D:D

~Tas Es~ killed n*Rm with grenade

SorroW | arty killed R3q with m4a1

*DEAD* mind : XD

?sAmUrAy : tu jau zini, kas ar tevi.. - caur xsay

Link to comment
Share on other sites

nezinu vai to daru pareizi bet man ... paskatieties samuray un chucky izdariibas, otrkart vinji nebano pat 4iiterus nafig tadus adminus

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-11-04...926-de_nuke.zip

apskatieties kas notiek ap 20 min zb ,domaju ka gigns nav rotallulaukums :sparta:

p.s srry chuck , bet skaties patiesiibai aciis :D

tu vispār saproti, ko tu pats runā? nebano čīterus... yeah, right, tā kā tu banu listi neredzi, tad tev par to nevajadzētu spriest. un tas, ko mēs ar chuckiju viens otram darām, tas jau ir starp mums. vispār tev vajadzēja drīzāk priecāties, ka no rītiem ir vismaz kāds admins kas spēlē. par to tavu otro kārtu... ir tāda lieta, kā chats, kurā var pateikt, ja kāds spēlētājs liekas aizdomīgs, jo man nav 20 acis, lai spētu izsekot līdzi katram spēlētājam. bet no tavas puses neko tādu neredzēju. un tagad tu vēl te atļaujies dirst kaut ko! pie tam, es parasti skatos tos, kas mani dīvaini nošauj. tā kā biju miris reti, tad man neliekas, ka būtu bijis kāds čīteris serverī. ā, nu jā, viens ienāca un tūlīt pat tika nobanots.

un ja tu par rotāļu laukumu uzskati to, ka es pats uzplantoju c4 un pats atmīnēju, tad tik pat labi būtu varējis noslejot atlikušo T, kas acīm redzami slinki kustējās pēc c4.

EDIT: un ja tu sūdzies par xtsay, tad labāk vairs te neko neraksti :D

es saprastu, ja tu sūdzētos, ka mēs būtu tevi apcēluši, bet tā nenotika, ja vien tu nebiji tas slinkais terorists, kuru gribēju rocketot.

Link to comment
Share on other sites

un kādā ziņā tas tevi ietekmēja? nu sanāca tā, ka serverī nebija daudz spēlētāju un slejojot, negribēju aizdzīt vēl tos pašus, tāpēc rīkojos šādi. bet tāpēc es esmu admins, lai spētu attiecīgās situācijās rast pareizo atrisinājumu. nekad jau nevar izdarīt visiem pa prātam. būtu noslejojis to T, nāktu tagad viņš sūdzēties.

Link to comment
Share on other sites

Samurays = burvis. :D Nu nezinu, man situācija ar c4 likās tīri smieklīga, tas knife kills arī bija Samija stilā un arī pats esmu norāvies ar tādu brīnumu no viņa. :) Vismaz mazliet jautrāka noskaņa serverī šajā drūmajā un aukstajā rītā + tiešām būtu pateikuši paldies, ka serverī tik agri jau bija admini. Man personīgi patīk, kad Samijam uznāk labs garastāvoklis un es atrauju, piemēram, sensu uz 100 [kas gan diemžēl viņa pavadībā noticis tikai 1 reizi, EDD agrāk bija dāsnāks :D ], lūk tad ir skills kādu pamēģināt kaut nošaut, nemaz nerunājot par noduršanu. Aj, Spankij, es domāju, ka tev jau nu ar humora izjūtu viss parasti bija ok. :)

Link to comment
Share on other sites

:D Nu nezinu, man situācija ar c4 likās tīri smieklīga, tas knife kills arī bija Samija stilā un arī pats esmu norāvies ar tādu brīnumu no viņa. :) Vismaz mazliet jautrāka noskaņa serverī šajā drūmajā un aukstajā rītā + tiešām būtu pateikuši paldies, ka serverī tik agri jau bija admini. Man personīgi patīk, kad Samijam uznāk labs garastāvoklis un es atrauju, piemēram, sensu uz 100 [kas gan diemžēl viņa pavadībā noticis tikai 1 reizi, EDD agrāk bija dāsnāks :D ], lūk tad ir skills kādu pamēģināt kaut nošaut, nemaz nerunājot par noduršanu. Aj, Spankij, es domāju, ka tev jau nu ar humora izjūtu viss parasti bija ok. :)

par tevi vispār ir cita runa, jūsu tusētāju bariņu es turpināšu apcelt, kamēr nebeigsiet ākstīties un nesāksiet normāli spēlēt!

p.s. ja kādam vēl kaut kas sakrājies uz sirds, tad esmu gatavs uzklausīt!

Link to comment
Share on other sites

Skatos te kādam skauž.. :rolleyes:

Enīvei, es nesūdzos, man tavas izdarības parasti patīk, ja neskaita blind'u pāris sekundes pirms -10 izdevības ar nazi. :)

Ak jā, Čakij, par 'Ezītis sēž kreisajā stūrī aiz kastes' tu man vienreiz atrausies. :slap:

Link to comment
Share on other sites

Cilvēki gan ir dīvaini. Ja gribat normāli spēlēt, priekš tam ir klani un cw domāti. Pub serveros valda savādāka gaisotne. Joki cilvēkus piesaista vairāk kā atbaida. Paskaties, mēs ar ezīti varam nospēlēt līdz 8-iem rītā. Un ziniet kapēc ? Tapēc, ka mums ir jautri. Un piesaistīt visu komandu doties "ātrajā rušā", ir viena mikrafona teiciena jautājums. Komanda to atbalsta un nav pret. Tas liecina tikai par to, ka arī citi grib jautrāku gaisotni. Darbadienas vakaros jautrības nav, jo ir dusmīgi admini, kas piesola banu, tapēc ilgāk par stundu nesanāk paspēlēt - cienam viņu vēlmes un nostāju. Ok, ir interesanti pašaudīties tāpat, ielikt kādam hedā, bet kāds bots vienmēr esmu bijis, tāds arī palikšu, tapēc es meklēju citus veidus, kas izvestu no šīs ilggadējās rutīnas - iet, šaut, plantot, defjūzot, atkal iet, šaut, plantot defjūzot. Un tā līdz vēmienam. Vajag tak piedod kaut kādu asumu ierastām lietām. Chucky pa laikam izbesī ar saviem slepiem, bet nu neko darīt - var vismaz viņam atriebties ar nazi mugurā. Samurayu es arī medīšu mūžam, āmen! :)

Link to comment
Share on other sites

Nu man piemēram šodien sanāca uz kādu neilgu laiku ieskriet gignā un ticiet vai nē, bet ar to laiku, kas man atliek paspēlēt ir smagi pa maz un tapēc, ja mani blindo, slapo un roketo pret manu gribu es izbesītos kārtīgi... Bet šorīt itkā neko tādu šausmīgu neredzēju... izņemot, ka deglis un samurajs spēlēja ar čītiem un samurajs visu laiku apsaukājās.... :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...