maarciks Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: denja BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: murgs.lv BAN] Iemesls banam: whunoarejais by ezic BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 9 minutem 5 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- BUILD 3651 SERVER (0 CRC) Server # 14 Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: whunoarejais by ezic. Vairak i ko tas vispar nozimeee???? kapec visus bano??? vaiat serverii nav tas hltv guard?un vaiatd nevar noskenet vai ir tas 4its un visp var jau ari pirmstam paverot kaa spelee, nevis knapi ienaku serverii un jau bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Brīnos kā tev pietiek nekaunības te rakstīt sūdzību, kad tu no rīta smuki nobombīji ar AIM + WH. Demo Skatīt demo no 10:30. Ak jā, uzņemos pilnu atbildību par šo banu, tika uzlikts pēc mana lūguma. Edited June 12, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Likās ļoti aizdomīgs spēles laikā , spēlējot odigy tīri skrēji un kā zinādams , caur kastēm galvās liki , un vēl , nekaunīgā kārtā apvainoji citus spēlētājus un viņu vecākus , par to vien darētu banu atstāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ak tad velviens riita 4iiters! Iisteniibaa diezgan veertiigi ir ieet no riita serverii ar citu niku un pastiities kaa puishi ar 4iitiem speelee! Tad tik mani niku un visus peec kaartas bano ! Kaa cilveeki nesparot, ka no riita arii vinjus var piekjert - bij viens taads puika, kursh ilgaaku laiku speeleeja gignaa( veel bustera laikos) un te vienu riitu izdomaaja ar chiitiem uzraut! Nepavizlo piekjeeru! HAHAHA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Demo Skatīt demo no 10:30. Ak jā, uzņemos pilnu atbildību par šo banu, tika uzlikts pēc mana lūguma. skaisti ne 4alit ? vel raskta te sudzibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarciks Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 nuuu blje!!!! es nemaz 10:30 nespeleju!!! tad uz bridi bija draugs piesedies paspelet!!! zb tas lohs! !es vinjam teicu lai nespele favorite serveros !!! ble vi njsh i tads cirvis!! besi araa!!! ludzu varetu nonemt banu??? piedodiet par so starpgadijumu!!! nelaidisu to cirvi vairs pie kompja Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 hmm 10.30 parasti draugi pie pc nesēž. ja nu vienīgi tas ir tavs boifrends, kurš izdomājis relaksēties pēc garas nakts pilnas geju seksa, uzspēlējot cs. vēlies par to parunāt? kā ir būt gejam cs pasaulē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Pieprasi no sava drauga 10Ls un lieta nokārtota! Un nu jau tu sāc dirst par to ka tev draugs piesēdās! Kā jau topictittle rakstīts - Tev Iedeva Banu. un bez 10 netiksi cauri! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarciks Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 nu es ar velak piesedos spelet!! neko isti nepapseju izdarit ka jau man iedeva banu!!! kamer vinjsh tur ir ar citiem spelejis tikmer vinjsh nav bijis izbanots!!! un es ar draugu sezam vienaa kantorii! mums ir prakse!!! un mums te maz dod darit tad mes spelejam kontru !!! taa taks nebija mana vaina!!!! vaitad nevar dod vel vienu iespeju???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 nē.. otrās iespējas tev nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarciks Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 kapeec???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jums uz abiem viens dators? Forša prakse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 redzi maarcik, ja tu esi piekjerts ar chiitiem ( vai arii draugs no tava pc ) tad iespeejas tev speeleet serverii buus tikai peec chirika... jo kaa mees varam zinaat, ka tu esi godiigs cilveeks un ar chiitiem nespeelee, bet tavs uberkrutais draugjelis ir chiitoniitis? nevajag kuult tukshu... banu nost tev nenjems!!!!! VIENIIGAA iespeeja tev ir chiriks teemeets worma vai macho virzienaa... VISS!!!!! TC!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarciks Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 nee!man lidz portativais!!! vinjam ir jabraukaa un jado darbi un man jatamee.bet taga nav ko darit!! ta mes abi te sezam un nikstam,!!! un taa jau 3 nedeljas laba prakse!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarciks Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 nu labi!!! ja man jamaksaa tad nespelesu.... paldies ka esat tik saprotoshi un laujat meginat otreiz... jus esat labaakie ever... (pedinjaas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 un taa jau 3 nedeljas laba prakse!!! Un tieši kāpēc tev uz datora ir čīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Dr. Pain, tas tak pats par sevi skaidrs, ka viņa draugam bija līdzi paņēmies savs hdd, kuru viņš veiksmīgi iedabūja nabadziņa portatīvajā datorā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realINGO Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Es domāju, ka GIGN neko nezaudees, ja juus ar savu draugu čītosiet citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 paldies ka esat tik saprotoshi un laujat meginat otreiz... jus esat labaakie ever... (pedinjaas) nu tad jau viss kārtībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts