Jump to content
GIGN Forum

Man Iedeva Banu.paspeju Tik Minuti Uzspelet

maarciks
 Share

Recommended Posts

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: denja

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: murgs.lv

BAN] Iemesls banam: whunoarejais by ezic

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 9 minutem 5 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BUILD 3651 SERVER (0 CRC)

Server # 14

Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: whunoarejais by ezic. Vairak i

ko tas vispar nozimeee???? kapec visus bano??? vaiat serverii nav tas hltv guard?un vaiatd nevar noskenet vai ir tas 4its un visp var jau ari pirmstam paverot kaa spelee, nevis knapi ienaku serverii un jau bans :(

Brīnos kā tev pietiek nekaunības te rakstīt sūdzību, kad tu no rīta smuki nobombīji ar AIM + WH.

Demo

Skatīt demo no 10:30. Ak jā, uzņemos pilnu atbildību par šo banu, tika uzlikts pēc mana lūguma.

Edited by eziic

Likās ļoti aizdomīgs spēles laikā , spēlējot odigy tīri skrēji un kā zinādams , caur kastēm galvās liki , un vēl , nekaunīgā kārtā apvainoji citus spēlētājus un viņu vecākus , par to vien darētu banu atstāt.

Ak tad velviens riita 4iiters! Iisteniibaa diezgan veertiigi ir ieet no riita serverii ar citu niku un pastiities kaa puishi ar 4iitiem speelee! Tad tik mani niku un visus peec kaartas bano :D !

Kaa cilveeki nesparot, ka no riita arii vinjus var piekjert - bij viens taads puika, kursh ilgaaku laiku speeleeja gignaa( veel bustera laikos) un te vienu riitu izdomaaja ar chiitiem uzraut! Nepavizlo piekjeeru! HAHAHA! :sparta:

nuuu blje!!!! es nemaz 10:30 nespeleju!!! tad uz bridi bija draugs piesedies paspelet!!! zb tas lohs! :axe: !es vinjam teicu lai nespele favorite serveros !!! ble vi njsh i tads cirvis!! besi araa!!!

ludzu varetu nonemt banu??? piedodiet par so starpgadijumu!!! nelaidisu to cirvi vairs pie kompja :beer:

Pieprasi no sava drauga 10Ls un lieta nokārtota!

Un nu jau tu sāc dirst par to ka tev draugs piesēdās!

Kā jau topictittle rakstīts - Tev Iedeva Banu. un bez 10 netiksi cauri! lol

nu es ar velak piesedos spelet!! neko isti nepapseju izdarit ka jau man iedeva banu!!! kamer vinjsh tur ir ar citiem spelejis tikmer vinjsh nav bijis izbanots!!! un es ar draugu sezam vienaa kantorii! mums ir prakse!!! un mums te maz dod darit tad mes spelejam kontru !!! taa taks nebija mana vaina!!!! vaitad nevar dod vel vienu iespeju???? :(

redzi maarcik, ja tu esi piekjerts ar chiitiem ( vai arii draugs no tava pc ) tad iespeejas tev speeleet serverii buus tikai peec chirika... jo kaa mees varam zinaat, ka tu esi godiigs cilveeks un ar chiitiem nespeelee, bet tavs uberkrutais draugjelis ir chiitoniitis? nevajag kuult tukshu... banu nost tev nenjems!!!!! VIENIIGAA iespeeja tev ir chiriks teemeets worma vai macho virzienaa... VISS!!!!!

TC!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...