Jump to content
GIGN Forum

Par Waarnaam


4uWiS^
 Share

Recommended Posts

Sen nebiiju rakstiijis forumaa, kr4 ieeju tiesiibu sadaljaa un pierakstiiju par playeru uz pravaam, manas domas par vinju. Luuk par sho lietu noraavu kaarteejo vaarnu..

Domaaju, kad nevajag likt kkaadas vaarnas - kaa peec rokasgraamatas, playeriem, kas daudz biezhaak uzturas serverii un redz kaa tas speeleetajs, kas prasa pravas uzvedaas un izskataas @ server. Taatad luugums luudzu nedot srazu vaarnu par sakariigu, izteiktu veerteejumu, noveerteejumu..

Ko juus domaajat par sho?

Link to comment
Share on other sites

Citēju Dr.Pain rakstīto. Laikam vairāk arī nekas nav sakāms.

KAS DRĪKST POSTOT TIESĪBU SADAĻĀ?

Neskaitot tiesību prasītāju topikā drīkst postot TIKAI admini. Visiem, kas nav admini, bet tāpat vēlas ierakstīt kaut ko tiesību topikā, ir jārēķinās ar 7 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu un posta dzēšana.

Link to comment
Share on other sites

Nu luuk tad tiem pidinjiem arii buutu jaaliek warnas. Bet ja chalis, kursh nav admins, bet biezhi uzturas gan forumaa, gan serverii un ir sheit sameeraa labi paziistams, ieposto sakariigu postu un izsaka savu personiigo pozitiivo/negatiivo viedokli, tad man shkjiet, ka tas nebuutu jaasoda ar warnu. :hrmmm:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

raprock tavs sakaamais, galiigi bez jeegas...

piekriitu eziic...

p.s Surr nespamo ar stulbiem postiem. Izlasi, ko esmu rakstiijis un tad posto kko sakariigaaku or vnk die :*

Edited by 4uWiS^
Link to comment
Share on other sites

Hmm, shim gan es negribeetu piekrist. Piemeeram, es sheit esmu jau mazliet vairaak kaa 2 gadus, gan forumaa, gan arii serverii [shobriid gan piespiedu kaartaa sanaak ietureet pauziiti uz veel kaadiem ~meeneshiem 2]. Un man nav tiesiibu ne sheit, ne kaadaa no serveriem. Bet peec taa vien tachu nevar mani uzreiz nosaukt par egoistisku maitu un likt man warnu tikai par to vien, ka atljaujos izteikt savas domas, ja esmu iepazinis konkreeto cilveeku un man tieshaam ir par vinju ko teikt. Protams, ja es ierakstiitu 'yo niggaaaz shitais tieshaam forshs kekss, dodiet shim tiesiibas, plz plz plzzz yo', tad buutu pelniijis ne tikai warnu vien, bet ja es izsaku sakariigu viedokli, kursh sevii iekljauj mazliet vairaak par vienu bezjeedziigu teikumu, un tam visam ir arii kaut kaads pamatojums, tad shkjiet, ka viedoklis buutu jaauzskata par tikpat objektiivu un liidzveertiigu kaa, piemeeram, jauno adminu viedoklis.

Link to comment
Share on other sites

redzi, uz 4uwi tavs teksts neattiecas :ehehehe:

un vispar, vai tiesham ir tik gruuti vienkarshi neko nepateikt? ne jau prikola pec ir uzrakstiits, ka savu viedokli var izteikt tikai admini... no taa arii rodas objektiivs viedoklis, nevis ja kads pasaka REC!!!!1 SHITAS IR LABZZ NIGA!

Link to comment
Share on other sites

Nu varbuut tieshi uz 4uwi arii neattiecas, bet es centos to visu teemeet uz cilveekiem kopumaa. Doma pati par sevi [tas, ka viedokli var izteikt tikai admini] ir sameeraa laba, jo tas meedz attureet dazhus gudreljus no spamoshanas, kaut gan skatoties no otras puses, tie gudrelji parasti noteikumus nelasa un spamo tik un taa. Tiem, protams, warnas tiiri labi noder, bet ir arii taadi cilveeki, kaadus centos aprakstiit ieprieksheejaa postaa. Eniivei, es necenshos nevienu aizstaaveet, ja nu vieniigi pats sevi, jo nepavisam negribeetu dabuut warnu tikai par to vien, ka esmu ierakstiijis kaadu labu/sliktu vaardu par kaadu no kandidaatiem, kuri pieteikushies tiesiibaam.

Paradoksaali, ka iisteniibaa tiesiibu sadaljaa laikam ne reizi neesmu neko rakstiijis. :)

Link to comment
Share on other sites

it's all about power. jebkuram patiktos iespēja izlemt pār citiem. tev tiešām tur tik ļoti gribas rakstīt? nu okei man ar agrāk (vispār tas bij mans pats pirmais poust) gribējas rekomendēt. bet es domāju, ka tie padsmit adm, kas pārsvarā tur bazarē, pietiekami labi pazīst konkurēto gadijumu un viņi kopā 90 procentos gadijumu zinās pa viņu vairāk nekā tu.

Link to comment
Share on other sites

piekriitu eziic...

p.s Surr nespamo ar stulbiem postiem. Izlasi, ko esmu rakstiijis un tad posto kko sakariigaaku or vnk die :*

Tas ka tu spēj patiekt, ka tas, kas rakstīts noteikumos ir GALĪGI bez jēgas kārtējo reizi liecina par tavu atpalicību (maigi izsakoties).

Pieļauju iespēju, ka tiešām varētu būt moments, kad kāds sakarīgs cilvēks gribētu izteikties tiesību sadaļā. Bet viņš to nedarīs, jo ir sakarīgs un izlasīs noteikumus un sapratīs, ka labāk neko neteikt. Tā lūk. Pāris sakarīgu neadminu izteikumi tiesību sadaļā uz kādiem 1000 pieteikumiem ir normāls upuris spama kontrolei tiesību sadaļā.

Ja tu 4uwi nesaprati ko es teicu (kas visdrīzāk ir taisnība), tad vari domāt ko vēlies, mūs tas īpaši neuztrauc.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...