mod Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 1. Kāds zin kā iemest hlds.exe lai stāv blakus pie skype un pulksteņa? Esmu mēģinājis daudzas programmas, bet tieši hlds.exe paliek... 2. Kā panākt, ka serveris ieslēdzas līdz ar datoru, bet nevis pats hlds bet jau uzreiz. Nu nav jāspiež tas start server. Kaut kādi caur datora konsoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 es nezinu vai vispar vaigaidam tas ir iespejams ! ... Saki lai neviens nesledz ara serveri, un lai tas vnk stav tur apaksha Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Iemet servera shortcutu pie START > All programs > STartup Par to, lai raditos pie pulkstena man ar vajadzetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 lai iebaztu trayaa vajag progu TRAY IT ... pamaciba ka4ajot no DC naca liidzaa jo ka4aaju ZIP vai RAR failu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Novelc tray`u kr4 un tad pie servera shorkuta pieraksti -console ,tad tu viņu varēsi paslēp vispār, ka nevar redzēt, es ar to izmantoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now