plostniex Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Vai kaadam nav reaali sarakstiiti pod botu vaardi? plz iedod man kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Nu es gribeetu tiem podiem (botiem) latviskaakus, vai reaalaakus nikus ceru ka saprataat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 maybe paskatioes pac tur jaabuut txt failam kur ir visi podbotu vaardi un vnk samaini un visopaaar naig tew podbotus?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 es sava pamaciba biju uzrakstijis kur nomainit botiem vardus tikai nezinu kur nonemt [POD] priek6a botiem pamaciba gigna netalu kadu 1 menesi atpakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Man ir taads podbot.cfg kuraa ir taada rindinja "yapb_detailnames 1" . Vieninieka vietaa uzliec nulli un tad vairs nav tas [POD] priekshaa. Botu vaardus var mainit botnames.txt faila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Vinjsh prasi lai kaads iedod vinjam reaalus pod botu vaardus newis kaa tas uzlikt !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Nu tak lai ņem un raksta savus latviskos vārdus botiem - Juris, Jānis, Antons, Klementīns, Tālivaldis... Nedomāju, ka kāds ir ņēmis un tulkojis botu vārdus. Kāda jēga? Nomainīs nikus un tad uzņems demku, uztaisīs muuviku, un teiks ,ka speeleejis serverii un dabujis uuberkrutos fragus?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 !!! pareizi es zinu kaa nomainiit podiem vaardus tur vinji ir 96 (baigi daudz) un gribeetu , ka buutu latviski niki man jau 4ataa vinji raksta latviski zai bis Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Nedomāju, ka kāds ir ņēmis un tulkojis botu vārdus. Kāda jēga? Nomainīs nikus un tad uzņems demku, uztaisīs muuviku, un teiks ,ka speeleejis serverii un dabujis uuberkrutos fragus?? prieksaa vinjiem vienalga raadaas pod laikam nemaz newar nonjemt un pret pod nav taka pret botiem driizaak taka pret normaaliem 4iiteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 prieksaa vinjiem vienalga raadaas pod laikam nemaz newar nonjemt un pret pod nav taka pret botiem driizaak taka pret normaaliem 4iiteriem Ja tu buutu izlasijis dažus postus augstāk būtu atradis kā noņemt [POD]. Ja tu domā ka boti spēlē kā 4īteri, tad...(labāk neteikšu) Un tolks no tā ka viņi tev latviski čatā raksta? Tu ķip ar viņiem baigi sarunājies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Ja tu domā ka boti spēlē kā 4īteri, tad...(labāk neteikšu) Un tolks no tā ka viņi tev latviski čatā raksta? Tu ķip ar viņiem baigi sarunājies? Jaa sarunaajos zai bis pasak ej dirst - atbild naac eest zai bis eu nu toc newienam nav? plz es dikti gribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Lol luudzu njem, dazhi ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
McQeen Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Nav jau bik tizli spelet ar kkadiem latviesu vardiem Tad jau labak vecos Alfred,Tim u.t.t Es agrak saviem biju uzlicis citu speletaju un izdomatus nikus ne vardus Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Tad jau labak vecos Alfred,Tim u.t.t Es agrak saviem biju uzlicis citu speletaju un izdomatus nikus ne vardus Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Tad jau labak vecos Alfred,Tim u.t.t Es agrak saviem biju uzlicis citu speletaju un izdomatus nikus ne vardus Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 iej gignā iej memberi un kope nikus lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Tad jau labak vecos Alfred,Tim u.t.t Es agrak saviem biju uzlicis citu speletaju un izdomatus nikus ne vardus pod botiem nav nemaz tik tizli orginaalie niki vijniem kkadi jorge kloonie, sean paul un veel kkaadi loli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now