Jump to content
GIGN Forum

Ka4ene

Fruktainais
 Share

Recommended Posts

Sveiki, ka4aki! :D Es kā riktīgs vārgulis, gribēju šeit, bišķiņ, parunāt par un ap kačāšanos!!Vienvārdsakot, mēs šeit varētu aprunāt visu to, ko jūs tur dariet, piemēram, par vingrojumiem, kurus jūs regulāri izpildiet svaru zālītē, un jums tas kaut ko dod! ;)

Variet arī iedot kādu treniņprogrammu, kurai varētu būt rezultāti.Vienalga kādu, kaut vai pa muskuļgrupām.Šeit mēs arī varētu noskaidrot, kurš tad īsti, no gigna komūna ir tas spēcīgākais nevis dračīšanā, bet stieņa spiešanā!Iespējams, kādam viss tas, ko es tagad uzrakstīju liksies vienalga, bet citiem tas atkal tieši interesēs.Esmu jau nedaudz, kaut ko pameklējis jaukajā googles meklētājā-par vingrojumiem ar hantelēm un vēl viss ko!Diezgan izsmeļoši, bet vēl neesmu pamēģinājis dzīvē, tāpēc gribētu dzirdēt jūsu domas un padomus.Varbūt šis jums noderēs!! :)

Pats regulāri jau kādus 8 gadus trenējos basītī, tāpēc īpaši rokas nedzenu, bet tagad kaut kā liekas, ka viņu apkārtmērs ir nedaudz par mazu, kā es būtu vēlējies!Un man ir vēlme tur, kaut ko darīt lietas labā, lai tas kļūtu lielāks.Pēc treniņa eju uz svaru zāli un dzenu sevī iekšā spēku. :cool:

P.S.Pastāstiet man par saviem zālītes iespaidiem!!!

Editēju:Kas ir ar jums, kāpēc neko neiesakiet??

/Fruktinjs/

Es darbībā!!! :thumbsup:

post-15269-1234105926_thumb.jpg

Edited by Fruktainais

Tev noderes

Ak, tu, mīļum!!! :thumbsup::lol: :lol:

Nu ko lai saka, šinī gadījumā man ir ko teikt.

1kārt - Vingrojumiem ir ļoti maza nozīme.

2kārt - Nav tādas universālās treniņu programmas, kas dod visiem rezultātus. Un treniņu programma nedod rezultātus. Rezultātus dod miegs,ēšana, staipīšanās, iesildīšanās, uztura bagātinātāji, AAS un pareiza tehnika.

3kārt - Kāda jēga noteikt, cik kurš ceļ stieņa spiešanā? Tā nenoteiksi, kas stiprākais. Teiksim man personīgi ir pavāja krūšu muskulatūra salīdzinājumā ar pārējo ķermeni. Ja tiešām gribi uzzināt spēkus tad ir stājas vilkme, pietupieni un spiešana guļus.

4kārt - Tas links neko būtisku neiemāca.

5kārt - Iet uz svaru zāli pēc skriešana ir pilnīgs apsurds. Neko no tā neiegūsi.

Pirmkārt, ko nozīmē tas saīsinājums??Otrkārt, kāpēc neiegūšu, ko tad es varu zaudēt tā darot?Ja godīgi daļēji tev man ir jāpiekrīt, jo pēc treniņa nav vairs spēka īpaši pacelt kaut kādu lielo svaru.

Edited by Fruktainais

Nu ko lai saka, šinī gadījumā man ir ko teikt.

1kārt - Vingrojumiem ir ļoti maza nozīme.

2kārt - Nav tādas universālās treniņu programmas, kas dod visiem rezultātus. Un treniņu programma nedod rezultātus. Rezultātus dod miegs,ēšana, staipīšanās, iesildīšanās, uztura bagātinātāji, AAS un pareiza tehnika.

3kārt - Kāda jēga noteikt, cik kurš ceļ stieņa spiešanā? Tā nenoteiksi, kas stiprākais. Teiksim man personīgi ir pavāja krūšu muskulatūra salīdzinājumā ar pārējo ķermeni. Ja tiešām gribi uzzināt spēkus tad ir stājas vilkme, pietupieni un spiešana guļus.

4kārt - Tas links neko būtisku neiemāca.

5kārt - Iet uz svaru zāli pēc skriešana ir pilnīgs apsurds. Neko no tā neiegūsi.

frukt. treners teica, lai ej uz zāli? grib no tevis centru uztaisīt? nebaidies metienu (ja tāds ir) sapist?

pa laimi man nebij metiena un vēlaizvien nav tākā varu čilā iet. :)

tā. pēc bildes ko varam pateikt...vari ielikt underlegā? vai vnk metiens?

moby - AAS varam svītrot ārā priekš viņa.

grūti ko ieteikt. skaties pats, kur tev vajag uzdzīt ko un tad tev jau ieteiks kādu paņēmienu. bet reiķinies, ka lēnāks paliksi.

P.S ā. atsakies no fri un majonēzes, un iegādājies kādu paciņu kreatīna http://www.bakernutrition.lv/.

pa laimi man nebij metiena un vēlaizvien nav tākā varu čilā iet. :)

tā. pēc bildes ko varam pateikt...vari ielikt underlegā? vai vnk metiens?

moby - AAS varam svītrot ārā priekš viņa.

grūti ko ieteikt. skaties pats, kur tev vajag uzdzīt ko un tad tev jau ieteiks kādu paņēmienu. bet reiķinies, ka lēnāks paliksi.

P.S ā. atsakies no fri un majonēzes, un iegādājies kādu paciņu kreatīna http://www.bakernutrition.lv/.

Treners neteica, bet mēs visi kopistiski ejam uz zālīti ar visu treneri!Starp citu viņš 150kg mēģina uzspiest, gandrīz jau izdodas, bet bišķi vēl pietrūkst līdz pusei tiek, bet vidū iestrēgst.Jā!Varu ielikt diezgan stabili lielajā bumbu, bet tur, kur caur kāju liku-tas bija tikai metiens!! :10cm::lol: Tu arī spēlē basīti?Ja, jā, tad kurā komandā??

Edited by Fruktainais

Iet uz svaru zāli pēc skriešana ir pilnīgs apsurds. Neko no tā neiegūsi.

Pirmkārt, ko nozīmē tas saīsinājums??Otrkārt, kāpēc neiegūšu, ko tad es varu zaudēt tā darot?Ja godīgi daļēji tev man ir jāpiekrīt, jo pēc treniņa nav vairs spēka īpaši pacelt kaut kādu lielo svaru.

Pats uz savu jautājumu atbildēji.

AAS - androgēnie anaboliskie steroīdi, ja tev nav 20 gadu, un nav nopietnas treniņu pieredzes. NEAIZTIEC !

es ceļoju pa pasauli

meklējot atbildi

gaismas spēka apslēto

kas pokemonā mīt

pokemon! ir jānotvēr

tev un man

mans mērķis ir pokemons

pokemon

ā, man jāūst spēks

lai glābtu pasauli

Vispaar reaali vieniigais ko varu pateikt- ka4aajies tikpat daudz kaa eed :) Nav pilniigi nekaada jeega tev cilaat kautko ja neesi paeedis- no gaisa muskulji nerodaaas....

Un arii kaa tu rakstiiji peec treninja iet ka4aaties- stulbums.... vieniigi samociisi sevi un jeega nekaada....

Protams, ko nu es varu teikt- taads skalinsh vien esu :) Vajadzeetu arii ko padariit bet slinkums- maajaas hanteles tik pa vakariem no griidas panjemu nost, lai zirneklju tiiklus nesaaktu taisiit....

:) Nav pilniigi nekaada jeega tev cilaat kautko ja neesi paeedis- no gaisa muskulji nerodaaas....

Un arii kaa tu rakstiiji peec treninja iet ka4aaties- stulbums.... vieniigi samociisi sevi un jeega nekaada....

Protams, ko nu es varu teikt- taads skalinsh vien esu :) Vajadzeetu arii ko padariit bet slinkums- maajaas hanteles tik pa vakariem no griidas panjemu nost, lai zirneklju tiiklus nesaaktu taisiit....

Paldies, par padomu!Turpmāk, vairs tā nedarīšu - pēc treniņa neiešu uz zālīti!!! :thumbsup: Parasti jau pirms treniņa paēdu, un tad tikai eju skriet!Tā kā galīgā nespēkā es neko nedaru.

Ja es nodarbojos ar vieglatlētiku, bet primārais ir futbols, kur mans galvenais ierocis ir ātrums un dinamika, tad man labāk ir darīt visu ar mazāku svaru, bet vairākas reizes? Un, ja man vakara treniņš fūzim ir 21:00, tad plkst. 19:00 uz kačalku var aiziet? Izturība man ir mošnākā, par to neraizējies. Btw, jautājums ir mūsu expertam moby. :)

Neieteiktu Tev daudz laika pavadīt svaru zālē, aizej uz zāli, uztaisi pāris vingrinājumus (vairāk par 8-10 piegājieniem nevajadzētu nekādā gadījumā pildīt. Tas ir visiem vingrinājumiem kopā skaitot piegājienus) un ej uz treniņu, jo treniņam (vieglatlētika un futbols) ir jābūt primāram, kur Tev ir jāspēj atdot visus spēkus. Tev noteikti nevajag taisīt svaru zālē vingrinājumus ar svariem (nē, nu ir jau kaut kādi vingrinājumi ar tehniku un sīkākām niansēm ,cik svaru, cik reizes utt, bet tas ir Tev jāprasa saviem treneriem, viņiem tas ir jāzina), jo ja sāksi cilāt svarus un ja Tu kārtīgi ēd (pieļauju, ka jā, ja jau trenējies divos sporta veidos, jo tas prasa daudz enerģijas) Tev ātri sāks augt masa, līdz ar to paliksi lēnāks un tizlāks.

Vingrinājumi ir jātaisa tie, kas ir ar paša svaru tb- http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?...&Isolation= Tur ir daudzas lapas, tāpēc izej cauri, paskaties, izvēlies vingrinājumus tā, lai ir vingrinājumos rokas, kājas, mugura(un kakls), prese, krūtis (kad ir izpildīti visi vingrinājumi, tad nebūs tādas ķermeņa daļas, kas nav bijusi iesaistīta).

Trenēties ieteiktu tomēr brīvajās dienās un/vai treniņu dienās no rītiem (ja treniņš ir vakarā, un otrādāk). Lai organisms tomēr atpūšas un nenoārda pats sevi.

Vingrinājumi ir jātaisa tie, kas ir ar paša svaru tb- http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?...&Isolation= Tur ir daudzas lapas, tāpēc izej cauri, paskaties, izvēlies vingrinājumus tā, lai ir vingrinājumos rokas, kājas, mugura(un kakls), prese, krūtis (kad ir izpildīti visi vingrinājumi, tad nebūs tādas ķermeņa daļas, kas nav bijusi iesaistīta).

Trenēties ieteiktu tomēr brīvajās dienās un/vai treniņu dienās no rītiem (ja treniņš ir vakarā, un otrādāk). Lai organisms tomēr atpūšas un nenoārda pats sevi.

Moby, tu pats esi pamēģinājis kaut ko no visa šī?Tu nodarbojies ar kādu sporta veidu?Paldies!Kādu vakaru visu šo izskatīšu. :thumbsup:

1kārt - tieši tādu ēšanu praktizējis neesmu, bet variēju, lasu un mēģinu atrast ideālo variantu. Teiksim šobrīd no rīta pussešos pieceļos, ieriju auzu pārslu biezputru ar ievārījumu, ja nāk miegs, paguļu vēl līdz pusseptiņiem un tad sagatavoju olbaltumvielu kokteili un nolieku to uz radiatora, iebliežu uztura bagātinātājus, maucu uz zāli, pirms zāles iepērku sulu/jogurtu/kādu no laimas šokolādītēm + ūdeni negāzētu. Pēc tam eju trenēties, pēc treniņa apēdu šokolādi/sulu/jogurtu, iepērku paiku atlikušajai dienai, aizbraucu mājās un izdzeru vajadzīgos ub un prot.kokteili. Tās ir divas no manām 8 ēdienreizēm.

2kārt - treniņu metodi neesmu izmantojis, jo nav vajadzības (arī tāpēc, ka nespēju izpildīt[tagad jau varētu], jo pirms sāku trenēties nopietnāk, biju normāls ruksis, līdz ar to nespīd ne pievilkšanās, ne dipi, ne prese utt.). Man neinteresē izturība, veiklība, dinamika, man interesē raw force and mass.

4kārt - es nodarbojos ar bodybuildingu (lasīt: tā sanāk pēc definīcijas, jo spēka trīscīņas sacensībām netrenējos, sacensībās nepiedalos, būvēju ķermeni sev kādu vien ienāk prātā), un spēlēju basketbolu.

EDIT: aizmirsu pieminēt.

Raprock, vēl vari padauzīt 1x nedēļā boksa maisu, ātrums, veiklība, dinamika, kāju darbība.

Edited by moby

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...