Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Connection accepted by 80.232.169.233:27015 Atvainojiet, serverii dotaja momentaa nav briivu publisko slotu BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: macho BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: REvolution BAN] Iemesls banam: jojo BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 6 minutem 47 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ------------------------------------------------------------ par ko tad taa???? es nezinu ar ko es to esmu izpelniijies, nebiju pietiekami kruts pi\rieksh servera..?! luudzu paskaidro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 demo iemet varbuut? demos ^ links tur meklee savu demku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0607121526-de_inFERnO.zip man pasham nav tas demo players...kaads paskataas un pasaka kas tur ir?? kur var dabuut to demo player?? Edited July 12, 2006 by LaCoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 var iztikt bez jebkaadiem pleijeriem. novelc .zip failu, atver un ieraksti CS/cstrike direktorijaa. eertuma peec ierakstito failu paarsauc par "demo" (bez peedinjaam) vai arii jebkaa savaadaak. tad palaid cs un konsolee ieraksti "viewdemo demo" (arii bez peedinjaam) skaties laimiigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja jau tas ir macho bans, tad jau nekādām demkām nav jēga. Sagaidi vienkārši, kāmēr viņš uzmetīs aci topikam un pateiks, par ko tieši nobanojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ok paldies par info... gaidiishu...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 tipa tas nekas ka tev bija norecoils. Man pietika redzēt kā tu izšauj vienu lodi lai visu saprastu. Moš tu esi viens no tiem cilvēkiem, kam wh un norecoil neliekas čīti - vot aimbots tas ir čīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 man nav nekaads norecoil...!!! es nemaz nezinu kas taads ir, zinu tikai ka tas ir chiits, bet nezinu pat kaa tas izpauzhas...!!!! sorry, man chiitu nemaz nav.....!!!!!!! kaut kaa es tev nemaz nepiekriitu, bishk paspeeleejot serverii es arii saskatiiju dazhus kam vareeja buut chiiti, bet nu taa uzreiz pateikt ''vot chiiters jau no pirmaas lodes pasaku'',tam es nepiekriitu...!!! bljin cik reizes mani nenovaaca taa pekshnji,nemaz pretinieku nepamaniiju ka esmu jau beigts..., parasti ir taa tu ieraugi pretinieku un shauj nevis shauj un tad ieraugi vinju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) hmm.... nesapratu..!!!! un kaa tad rakstiitu nechiiters??? rasktiiju ko domaaju... kjip ja es tagad visam tam piekristu,jaa jums taisniiba..uttt.... kjip es buutu kruts... Edited July 12, 2006 by LaCoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 kaads naivs teksts... es jautaaju par ko man uzlika ban, nu kjip par norecoil! es atbildeeju ka man taads norecoil nav..., bet ja man taads nav, es jau nerakstiishu ka man taads ir...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Tobrīd biju serverī, varu teikt vienu - Ar rezultātu viņš neizcēās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 viena iespeeja ir taada, ka pilniigaakie noobi, pat nezinot kas ir norecoil, bet vnk lieto cd-hack... un vinjam defaultaa conifgaa ir norecoils, taatad piem dzhekam neiet, vinjsh domaa ierubishu wh, bet ierubijot to ierubijas arii norecoils, laigan pats nemaz nezin kas tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Kura minuute demkaa, skatos un apniik mekleet, nevaru atrast momentu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) skaties uz priekšu... tāpat viņš nevienu nenošauj... tur kur viņš uzplantē bumbu... laikam 2 raundus pēc tā jautājums LaCoste: ja jau tu ne4īto, kāpēc šaujot ar ak-47 tev tēmeklis raujas uz leju? nevienu tu te nepiečakarēsi!!! edit: pateikšu minūti!!! tulīt. kautvai tajā pašā 10:20, 9:10 var labi redzēt!!!(tur bik uz priekšu!) Edited July 12, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) nepiekriitu...!!! shaujot merkjis kustas uz augshu,nu vismaz man, vienkaarshi shaujot megjinu vinju notureet vienaa punktaa.... un taapeec arii tur taa var buut bija...!!!!! un veel... kaa tad izpazhas tas norecoil??? ja man vinjsh ir ''on'' un es kaadam shaushu galvaa man vinjsh to meerkji vilks lejaa uz kaajam... hmmm..... tad kaada jeega no taa norecoil...!!!! Edited July 12, 2006 by LaCoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 MM. Izrādās LaCostem pilnīga taisnība. Viņš nečīto. (jo viņš tak nečīto, jo ja viņš nečīto kāpēc lai viņš teiktu ka viņš čīto?) Izrādās visu šo laiku es esmu čītojis. jā. beidzot tas ir atklājies viss uzskatāmi apskatāms šajā burvīgajā mūvikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) nu psc... tad iznāk, ka es ar vislaik čītoju omg...... es tikai nesaprotu to, kāpēc viņš meiģina šitā visus piečakarēt... nu tur tok jābūt "smilškastes" līmenim.... šito tu vari stāstīt savai vecmammai.. mozh viņa uzķersies... p.s. redboot, es gribētu redzēt kā viņam bez čītiem neveicas!!(ja jau ar čītiem viņš nespēja nevienu nošaut!) Edited July 12, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es jau nesaku ka tu chiito, vienkaarshi pasaki kaa tad izpauzhas tas norecoil???? un ko tad es tik briesmiigu tur izdariiju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu bļa, tu esi tups vai izliecies tikai par tādu? kā tas izpaužas - tas izpaužās tā, ka tu vienk turi nospiestu peles podziņu un mērķis tā nedabiski lēka uz leju automatiski izlīdzinot atsitienu. saproti, šaujot ierocim ir atsities un turot peles pogu nospiestu pēc pirmajām 5 lodēm mērķis raujas uz augšu, ilgi spēlējot cs vari piešauties izlīdzināt šo atsitienu dabīgā ceļā... mačo viģikā var labi redzēt, ka tev mērķis nedabiski zemu pēc katra šāviena lec uz leju, pasaki kāda jēga tik tālu raut mērķi uz leju - tev tā kkāda īpaša šaušanas tehnika, negribi iemācīt, tā vispār ir iespējams kādu nošaut ar'? cirku džeks biki taisa, katrā ziņā dirsu var norekt, tapēc turpini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es jau nesaku ka tu chiito, vienkaarshi pasaki kaa tad izpauzhas tas norecoil???? un ko tad es tik briesmiigu tur izdariiju??? redzi. Viens no mums noteikti čīto. Jo man ierocis pēc izšautas lodes palecas uz augšu. Tev - uz leju. Tagad smagais jautājums ir "kurš no mums čīto?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 viss uzskatāmi apskatāms šajā burvīgajā mūvikā. Te tak viss jau redzams!!!Nesaprotu par ko vēl var būt runa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Kas taa pa dziesmu filminjaa? Manupraat, izpildiitaajs ir slick rick, bet dziesma? PLiiz pliiz pliiiiiiiiiiiizzzzzz pasaki. mcmcmcmamcc :****~~```` EDITED - atradu: Children story Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 MM. Izrādās LaCostem pilnīga taisnība. Viņš nečīto. (jo viņš tak nečīto, jo ja viņš nečīto kāpēc lai viņš teiktu ka viņš čīto?) Izrādās visu šo laiku es esmu čītojis. jā. beidzot tas ir atklājies viss uzskatāmi apskatāms šajā burvīgajā mūvikā. ahahahahahahah 4alis te mus uzskata par mul'k'iem ? veiksmi tev ne4ito6ais aazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 kjip ja es tagad visam tam piekristu,jaa jums taisniiba..uttt.... kjip es buutu kruts... Jā, tu esi kruts! Ja tie nav čīti, kas ir tai mūvikā vecais, tad kādam no mums ir reālas problēmas ar atmiņu! Padomā kārtīgi, vai pirms nākšanas GIGN tu gadījumā nenokačāji to programmu, ko tev ieteica Jancis no skolas, sakot, ka, tad reāli vieglāk ir spēlēt un galvenais saki, ka esi skiLLD! p.s play hard go pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts