Jump to content
GIGN Forum

Appserv

anusss
 Share

Recommended Posts

nu es peets LiL_Netii ieteikuma uzinstaleeju appserv nevis wamp jo vinjsh teica ka wamp suuds smile.gif

nu un man probleema ir shaada:

kad es atveru phpmyadmin tikko peec instaleeshanas man paraadaas - Welcome to phpMyAdmin 2.5.6

MySQL 4.0.18-nt running on localhost as root@localhost

MySQL

item Create new database: [Documentation]

No Privileges

item Show MySQL runtime information

item Show MySQL system variables [Documentation]

item Show processes [Documentation]

item Privileges

item Databases

item Export

phpMyAdmin

item

Language (*):

item phpMyAdmin documentation

item Show PHP information

item Official phpMyAdmin Homepage

[ChangeLog] [CVS] [Lists]

The $cfg['PmaAbsoluteUri'] directive MUST be set in your configuration file!

Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole.

ko lai es daru ar to kas rakstiits ar sarkaniem burtiem???ja es izdaru kaa rakstiits tad vinjsh mani nelaizh iekshaa phpmyadmin opcijaas ja es taa neizdaru tad vinjsh raada unable to connect mysql server for user root@localhost

luudzu, luudzu paliidziet man!!!

c:\appserv\phpmyadmin mape edite config.inc.php

$cfg['Servers'][$i]['user']          = 'root';      // MySQL user

aizvieto ar savu phpmyadmin usernami jauno

$cfg['Servers'][$i]['password']      = '';          // MySQL password (only needed

aizstaj ar savu phpmyadmin paroli

veel es ieteiktu no privilegies izdzest root bez paroles lai citi caur to nevareetu ieiet...

Pirmo tik atstāj, pārējos dzēs ārā. Tad izveido jaunu jūzeru, un iedod viņam visas privilēģijas (ieķeksējot visus ķeksīšus), un protams tur ievadi vēlamo lietotājvārdu un paroli. Tad ej savā phpmyadmin mapē, atrodi config.inc.php (laikam) failu, atver ar Wordpad kaut vai, un tad norādi tur pie username un password savus datus ko ievadīji pirms tam. Un tad tev būs savs lietotājs ar sevis izvēlētu passwordu.

es=lol

nepagaaja ne 5min kad rodas jauns jautaajums...pie soļa proceed amxbans man raadaas - Функция Magicquotes выставлена в 'OFF' в php.ini. AMXBans не будет функционировать пока magicquotes не будет выставлена в 'ON'.

es jau saprotu kas tur rakstiits tikai es php.ini failaa funkciju Magicquotes atrast nevaru...sad.gif tur vispaar taada ir??? un ja ir tad ielieciet luudzu atteelu lai varu saprast...luudzu

es=lol

nepagaaja ne 5min kad rodas jauns jautaajums...pie soļa proceed amxbans man raadaas - Функция Magicquotes выставлена в 'OFF' в php.ini. AMXBans не будет функционировать пока magicquotes не будет выставлена в 'ON'.

es jau saprotu kas tur rakstiits tikai es php.ini failaa funkciju Magicquotes atrast nevaru...sad.gif tur vispaar taada ir??? un ja ir tad ielieciet luudzu atteelu lai varu saprast...luudzu

Saprotu tavas problēmas, taču tu esi forumu baigi piespamojis.

P.S. Malacis. Tā turēt. biggrin.gif

P.S.S. Došu padomu: Nespamo ik pēc laika, ja kāds kurš zin nav atbildējis uz tavu jautājumu. Gaidi un gan jau atbildēs!

runaajot par to php.ini man var kaads paliidzeet???

panem izdzes veco pilnigi un ieliec sito

http://prdownloads.sourceforge.net/appserv...win32-2.5.6.exe

Tātad jums būs nepieciešsama instalācija, kuru varam lejupielādēt šeit Kad esam lejupielādējuši, veram vaļā un instalējam:

Spiežam Next izvēlamies direktoriju, C:\AppServ Next, Izvelemies instalēšnas veidu, tas būtu Typical Next Server name, rakstam localhost Administrator's Email Address rakstam jūsu E-Pastu un HTTP Portu atstājam 80 Next Rakstam lietotājvārdu un paroli. <-- seit bus divas reizes parole

Nu un instalējam iekšā

Kad esam ieinstalējuši, tad dodamies uz šādu te adresi http://localhost/phpmyadmin/ Kad esam iekšā izvēlamies Privileges Lai nerastos nekādi sarežģījumi izdzēšam ārā tos Users kas tur ir, tas būtu root, vienkarši paņemam Check All Un Go Talāk spiežam Add a new User

Šeit User Name un Passworld rakstam tādus pašus, kādus rakstijām instalējot Apache

Un rakstam:

* Username: - Lietotājvārds

* Host: - rakstam localhost

* Password: - Parole

* Re-type: - Atkārtojam Paroli

Un saliekam ķeksīšus visur kur vien iespējams, vairāk gan neko neaiztiekam.

Tas arī ir viss. Tagad atliek tikai uztaisīt, nē preciīzāk dabūtu dabūt skinu, jeb template.

Autors Netii

kas to manuali ir taisijis vins sapratis

Edited by Drumais

tnx drumais ka centies paliidzeet tachu tu iisti nesaprati ko man vajag...smile.gif

man ir probleemas ar amxbans uzlikshnu!!!

man jau ir uzinstaleets appserv un datubaaze izveidota utt...tachu esmu iestreedzis vietaa kur jaazpiezh - proceed amxbans un tur man paraada ka php.ini failaa jaaatrod funkcija magicquotes un jaauzliek vinja uz ON un to funkciju es atrast nevaru tajaa failaa...un taa nu es gaidu paliidziibu!!!

tnx drumais ka centies paliidzeet tachu tu iisti nesaprati ko man vajag...smile.gif

man ir probleemas ar amxbans uzlikshnu!!!

man jau ir uzinstaleets appserv un datubaaze izveidota utt...tachu esmu iestreedzis vietaa kur jaazpiezh - proceed amxbans un tur man paraada ka php.ini failaa jaaatrod funkcija magicquotes un jaauzliek vinja uz ON un to funkciju es atrast nevaru tajaa failaa...un taa nu es gaidu paliidziibu!!!

taja php.ini nav nekas jadara

panem manu appserver ieliec ievadi visu ko prasa un tad taisi amxbans un vis

man vismaz vis gaja un nevaidzeja nekada php.ini list

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...