anusss Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 nu es peets LiL_Netii ieteikuma uzinstaleeju appserv nevis wamp jo vinjsh teica ka wamp suuds nu un man probleema ir shaada: kad es atveru phpmyadmin tikko peec instaleeshanas man paraadaas - Welcome to phpMyAdmin 2.5.6 MySQL 4.0.18-nt running on localhost as root@localhost MySQL item Create new database: [Documentation] No Privileges item Show MySQL runtime information item Show MySQL system variables [Documentation] item Show processes [Documentation] item Privileges item Databases item Export phpMyAdmin item Language (*): item phpMyAdmin documentation item Show PHP information item Official phpMyAdmin Homepage [ChangeLog] [CVS] [Lists] The $cfg['PmaAbsoluteUri'] directive MUST be set in your configuration file! Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole. ko lai es daru ar to kas rakstiits ar sarkaniem burtiem???ja es izdaru kaa rakstiits tad vinjsh mani nelaizh iekshaa phpmyadmin opcijaas ja es taa neizdaru tad vinjsh raada unable to connect mysql server for user root@localhost luudzu, luudzu paliidziet man!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 c:\appserv\phpmyadmin mape edite config.inc.php $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; // MySQL user aizvieto ar savu phpmyadmin usernami jauno $cfg['Servers'][$i]['password'] = ''; // MySQL password (only needed aizstaj ar savu phpmyadmin paroli veel es ieteiktu no privilegies izdzest root bez paroles lai citi caur to nevareetu ieiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 nu jaa, ceru ka paliidzees bet nu tur ir divi root viens kur host ir localhost un otrs kur host ir %!!! abus dzeest laukaa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 nu sviests...tikko to izdariiju un iegaaju phpmyadmin iekshaa un man izmeta Error MySQL said: #1045 - Access denied for user: 'Elwy@localhost' (Using password: YES) vai tas ir normaali??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 tikai to kuru es noraadiij uuz localhost un parejo atstaj ka ir kape neiet mosk pasties vai pareizi visu uzrakstiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 veelviens jautaajums...kaadu appserv un php-fusion vislabaak izmantot??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 nu baac...kas man tieshi jaadzeesh aaraa??? apskaties bildi un luudzu pasaki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Pirmo tik atstāj, pārējos dzēs ārā. Tad izveido jaunu jūzeru, un iedod viņam visas privilēģijas (ieķeksējot visus ķeksīšus), un protams tur ievadi vēlamo lietotājvārdu un paroli. Tad ej savā phpmyadmin mapē, atrodi config.inc.php (laikam) failu, atver ar Wordpad kaut vai, un tad norādi tur pie username un password savus datus ko ievadīji pirms tam. Un tad tev būs savs lietotājs ar sevis izvēlētu passwordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 nu baac...kas man tieshi jaadzeesh aaraa??? apskaties bildi un luudzu pasaki!!! visu bet vispirms ustaisi savu un tad dzes ara Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 JEEEEE...beidzot uztaisiiju paldies jums!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 JEEEEE...beidzot uztaisiiju paldies jums!!!!!! Man prieks par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 es=lol nepagaaja ne 5min kad rodas jauns jautaajums...pie soļa proceed amxbans man raadaas - Функция Magicquotes выставлена в 'OFF' в php.ini. AMXBans не будет функционировать пока magicquotes не будет выставлена в 'ON'. es jau saprotu kas tur rakstiits tikai es php.ini failaa funkciju Magicquotes atrast nevaru... tur vispaar taada ir??? un ja ir tad ielieciet luudzu atteelu lai varu saprast...luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 es=lol nepagaaja ne 5min kad rodas jauns jautaajums...pie soļa proceed amxbans man raadaas - Функция Magicquotes выставлена в 'OFF' в php.ini. AMXBans не будет функционировать пока magicquotes не будет выставлена в 'ON'. es jau saprotu kas tur rakstiits tikai es php.ini failaa funkciju Magicquotes atrast nevaru... tur vispaar taada ir??? un ja ir tad ielieciet luudzu atteelu lai varu saprast...luudzu Saprotu tavas problēmas, taču tu esi forumu baigi piespamojis. P.S. Malacis. Tā turēt. P.S.S. Došu padomu: Nespamo ik pēc laika, ja kāds kurš zin nav atbildējis uz tavu jautājumu. Gaidi un gan jau atbildēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 chaliit es prasu par lietu jo man vajag paliidziibu bet tu ar savaam nevajadziigajaam replikaa un komentiem gan vnk spamo...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 runaajot par to php.ini man var kaads paliidzeet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) runaajot par to php.ini man var kaads paliidzeet??? panem izdzes veco pilnigi un ieliec sito http://prdownloads.sourceforge.net/appserv...win32-2.5.6.exe Tātad jums būs nepieciešsama instalācija, kuru varam lejupielādēt šeit Kad esam lejupielādējuši, veram vaļā un instalējam: Spiežam Next izvēlamies direktoriju, C:\AppServ Next, Izvelemies instalēšnas veidu, tas būtu Typical Next Server name, rakstam localhost Administrator's Email Address rakstam jūsu E-Pastu un HTTP Portu atstājam 80 Next Rakstam lietotājvārdu un paroli. <-- seit bus divas reizes parole Nu un instalējam iekšā Kad esam ieinstalējuši, tad dodamies uz šādu te adresi http://localhost/phpmyadmin/ Kad esam iekšā izvēlamies Privileges Lai nerastos nekādi sarežģījumi izdzēšam ārā tos Users kas tur ir, tas būtu root, vienkarši paņemam Check All Un Go Talāk spiežam Add a new User Šeit User Name un Passworld rakstam tādus pašus, kādus rakstijām instalējot Apache Un rakstam: * Username: - Lietotājvārds * Host: - rakstam localhost * Password: - Parole * Re-type: - Atkārtojam Paroli Un saliekam ķeksīšus visur kur vien iespējams, vairāk gan neko neaiztiekam. Tas arī ir viss. Tagad atliek tikai uztaisīt, nē preciīzāk dabūtu dabūt skinu, jeb template. Autors Netii kas to manuali ir taisijis vins sapratis Edited October 11, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 tnx drumais ka centies paliidzeet tachu tu iisti nesaprati ko man vajag... man ir probleemas ar amxbans uzlikshnu!!! man jau ir uzinstaleets appserv un datubaaze izveidota utt...tachu esmu iestreedzis vietaa kur jaazpiezh - proceed amxbans un tur man paraada ka php.ini failaa jaaatrod funkcija magicquotes un jaauzliek vinja uz ON un to funkciju es atrast nevaru tajaa failaa...un taa nu es gaidu paliidziibu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 tnx drumais ka centies paliidzeet tachu tu iisti nesaprati ko man vajag... man ir probleemas ar amxbans uzlikshnu!!! man jau ir uzinstaleets appserv un datubaaze izveidota utt...tachu esmu iestreedzis vietaa kur jaazpiezh - proceed amxbans un tur man paraada ka php.ini failaa jaaatrod funkcija magicquotes un jaauzliek vinja uz ON un to funkciju es atrast nevaru tajaa failaa...un taa nu es gaidu paliidziibu!!! taja php.ini nav nekas jadara panem manu appserver ieliec ievadi visu ko prasa un tad taisi amxbans un vis man vismaz vis gaja un nevaidzeja nekada php.ini list Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now