RedBull Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Nubet brotams atkal par CD Tiem kuri tagad novilkushi un uzlikushi v6 pachu vareetu buut, ka neiet CD ne 4.8.0 un arii 4.10.0 . Nu es arii uzliku to pachu un negaaja. Novilku shito Counter-Strike 1.6 (no steam) v6 FULL un uzinstaleeju un tagad 4.10.0 aizgaaja. 4.8.0 neesmu meeginaajis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 17, 2004 Author Report Share Posted January 17, 2004 mle...suuuuuudz. Kaadas 40min. speeleeju un peekshni izmet vispaar aaraa no CSa. Saaku speeleet pa jaunu un raada ka CD nav iesleegts suuds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 RB atklaaji ka tik galaa ar shito marazmu ? Es paarlaadeju visu vin4u un tagad uzliku cs16full_v6 un uzliku CD 4.8.0 meta araa pec tam uzliku 4.10.0 arii met araa !! kads nezin ka var izdariit lai vareetu ieiet uzspeelet CS 1.6 ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 17, 2004 Author Report Share Posted January 17, 2004 man uz kopja staav virsuu 1.5 , 1.6v3 uzpatchots uz v4 un 1.6 v6 full. Kameer nav iznaacis jaunaaks CD jaaspeelee 1.6 v4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 es speeleeju ar taadu pachu kaads naca kopaa ar to 1.6 neko neesu klaat laadeejis un viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Liikus pirkstus neiztaisnosi ... Visaadaa gadiijumaa pateikshu ka probleema nav v6 bet gan tavaa kompii vai tevi tak shto visvieglaak atbildi atrast buus tev pasham... btw tu aizkjekseeji ieksh CD Use high priority .. tipo paliidzot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 DAS patreizejas CD versija neiet kopa ar v6 un kamer united admins neizlaidiis jaunaku versiju buus problemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Vispār viņi šobrīd ir zem sabiedrības spiediena, un tas var beigties ar to, ka viņi nekādus CD apdeitus vairs netaisīs (cerams tā nebūs). Viņi to pamato ar to, ka viņi ir brīvprātīgā organizācija, un pret CS spēlētājiem viņiem nav nekādu pienākumu. Tā kā gaidam, kas notiks tālāk... Fakts ir tāds, ka šobrīd čītu autoriem ir tās pašas problēmas, kas UA, jo viņi izmanto vienu un to pašu "hook" metodi. Vienīgais čīteriem parasti tikt galā ar problēmām sanāk ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 eww..... kad serveris paries uz v6 ???????????????????????????????????????????????? [vai jau ir pargajis?] Vieiigais serveris no kura mani met araa ir gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now