Who.mE? Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Iesakat kādu labu firmu priekš dator austiņām un peles. Cenas apmēram 10-15 Ls. Zinu,CS dārgās peles. Piemēram Logitech MX310 pa 25Ls. Bet man no 10-15 Ls tajās cenās jāzin kāda laba firma. Edited October 6, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Iesakat kādu labu firmu priekš dator austiņām un peles. Cenas apmēram 10-15 Ls. Zinu,CS dārgās peles. Piemēram Logitech MX310 pa 25Ls. Bet man no 10-15 Ls tajās cenās jāzin kāda laba firma. tam pasham logitecham var atrast leetaakus modeljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 tam pasham logitecham var atrast leetaakus modeljus jā! nopirku pie majas pa Ls 9.95, un esmu superapmierinats.. veel tikai jadabu auduma paliktnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Nu vēl ir microsoft blue. Kā man teica, viena no labākajām pelēm savā klasē. Maksā ap 10 Ls. Pats taisos viņu pirkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Nopirku pa 3ls m79 peli logitech, iet viss normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 (edited) hmm. ok bus japaskatas Rīgā "ORIGO" microsoft blue vai arī pameklēšu to Logitech m79. Bet par austiņām kā jau teica samuray, tad noteikti atradīšu lētākas logitech austeles. P.S. Nezināju ka arī pa 3 Ls ir tik lētas Logitech peles Edited October 6, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 hmm. ok bus japaskatas Rīgā "ORIGO" microsoft blue vai arī pameklēšu to Logitech m79. Bet par austiņām kā jau teica samuray, tad noteikti atradīšu lētākas logitech austeles. P.S. Nezināju ka arī pa 3 Ls ir tik lētas Logitech peles Nu taas ir tjipa peles, kas domaatas datoriem kopaa, bet vini paardeva atsevishi, vairaak taa nav .... diemzheel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 Nu taas ir tjipa peles, kas domaatas datoriem kopaa, bet vini paardeva atsevishi, vairaak taa nav .... diemzheel.. ŽēL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 nju iegaadaajies savas austinjas un peli? kaadas atsauksme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 pasham pele logitech b58 vai b85 pa 12 ls, ir ok. vel ir tada firma ka a4tech, viniem ir pelu serija "X" tjip gaming peles no 10 lidz 15 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 (edited) nju iegaadaajies savas austinjas un peli? kaadas atsauksme? VēL nē. Tad kad jūs man pasakat labu peles firmu un pašu peli, tad es uzreiz eju šeit un apskatos kāda tā pele ir. Ja man patīk kāda, tad rīt braucot garām centram pameklēšu ORIGO Un shadyzz šī ir tā pele?: Logitech UltraX Optical Mouse B85 OEM Edited October 6, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Man pašam ir ļoti laba pele [manuprāt] logitech UltraX Optical Mouse. Tiešām laba! Pirku pa 13Ls! Bet mani interesē arī par tām austiņām, kādas būtu normālas? Nu cenā ap 10-20Ls, man tagadējās vnk. smird un derētu jaunas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSnaKy Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Mana pele ir Logitech (tik nezini kads modelis ^^) Nosākuma domāju ka esmu nopircis pa 14ls kkadu parasto bez Firmas bet pastoties šo topiku sāku pētīt peles apakšu un izrādās Logitech ^^ P.S Strādā vnk nevainojami Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Man pele pa 10ls microsoft, kad gaju uz wire LAN CUP tad viens ieteca savu komplektu + 3.25 austinam lets un spelejams.. , nu tagat pele slid normali uz 22 santimiiga palikna, bet kad sauj dazreiz nosliid pirksts no peles Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 (edited) Nevari izvēlēties peli? Nāc uz šejieni! Šeit var atrast no pašām lētākajām, līdz dārgākajām. P.S Rakņajos pa to lapu un atradu šo. Kādam ir bijusi darīšana ar kautko tādu? P.S.S Bikl tavs singature ir pārāk liels!!! Edited October 7, 2006 by R00L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admininstratoriks Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 vel ir tada firma ka a4tech, viniem ir pelu serija "X" tjip gaming peles no 10 lidz 15 ls Man ir a4tech pele, bet taa laiakm nav gaming, bet nu man nav probleemu speeleet... Sametu iekshaa plastiliinu un ir normaals smaguminjsh... Negljuko arii nemaz! Un tas viss par LS 2.50! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Da nezinu ,neuzticos tam letajam pelem . Galigi nebija pika un nopirku tur kkadu Logitech nu hvz ,kas pa modeli . Pa kkadi 6 ls. Pele erta ,bet briziem (diezgan biezi) spelejot cs pele pati sak kusteties ,vai ar nekusteties. Tip shauju un pele pa 360 uz rinki . Un tad mana maza balta pukaina peleite ciesh. Ieteiktu skola vel paris dienas nepaest un biki piekrat saviem 15 ls klat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Tā tastatūra tā nemaksā, redzēju viņu veikalā, pārdodas kopā ar mx1000 peli. Nekas īpašs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Lai nu ko, uz austiņām neisaku taupīties.pašam ir bijušas pa 10 ls un pa 15. Tagad jau gandrīz gadu lietoju šādas Technics RP-F500E . esmu pilnībā un galīgi apmierināts. Tos basu testus, kuri tika ielikti šeit iekš foruma (brooklyn bounce utt) uzliku uz max skaļuma gan windows, gan pleijera, nekādu čerkstoņu. CSā var ideāli visu dzirdēt. Iesaku. Un tiem, kuri nezin, tad Technics ir tas pats Panasonic. Par pelēm: ļoti labas atsauksmes esmu dzirdējis par šo A4Tech X-710BF. pats esmu izmēģinājis parasto (bez "x") bija baigi ok. Īpatnēja poga ir tā, kuru nospiežot viņa iemitē trīs peles klikšķus (priekš CS perfect). Pats šobrīd izmantoju Logitech MX510 . pele, kura nepieviļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Un shadyzz šī ir tā pele?: Logitech UltraX Optical Mouse B85 OEM ta pati vien ir. shodien 636 vinu pa 10.20 Ls redzeju. ja tagad pasham butu pele japerk, pirktu A4tech X-750BF. zinu, kur pa 11 vai 12 Ls var dabuut. ja jus tas interesee, tad PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Man ir a4tech pele, bet taa laiakm nav gaming, bet nu man nav probleemu speeleet... Sametu iekshaa plastiliinu un ir normaals smaguminjsh... Negljuko arii nemaz! Un tas viss par LS 2.50! ja drikst zinat. kur tu liki to plastaliinu ieksha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 ja drikst zinat. kur tu liki to plastaliinu ieksha? kur, kur? pele ieksha jau laikam. pie augshejas korpusa dalas no iekshpuses ertak pielimeet, bet labak butu pie apaskshejas dalas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 P.S Rakņajos pa to lapu un atradu šo. Klaviatūra pa 10k Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 ko ar tadu klavieri var darīt? viņa arii pachuraa man vietaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Klaviatūra pa 10k Ls euroshopa diezgan biezhi ir cenu gluki, es tur peli pa 6k vienreiz redzeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now