mephisto Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 cau! te varētu likt visas LV klanu mājaslapas, kuras zinat! jo vnk nesen mani izmeta no klana tapēc meklēju jaunu klanu. nu vnk iemetat linkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stunt Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 tu maz zini cik vinju daudz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Tak ej irc.lv un meklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
buucHa Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 @ irc.lv /list cs un tik meklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) wai pec manam domam /list team wai tm jo team pec manam domam wairak wai wnk kad tik paspamot ne ? Edited October 4, 2006 by nIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 cau! te varētu likt visas LV klanu mājaslapas, kuras zinat! jo vnk nesen mani izmeta no klana tapēc meklēju jaunu klanu. nu vnk iemetat linkus Ieej: #gather.cs @ irc.lv Un tur arī raksti: need team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 cau! te varētu likt visas LV klanu mājaslapas, kuras zinat! jo vnk nesen mani izmeta no klana tapēc meklēju jaunu klanu. nu vnk iemetat linkus Stulba ideja Un tie ,kuri piedavaja iet gatheri un meklet klanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Ieej: #gather.cs @ irc.lv Un tur arī raksti: need team Slikta iedeja, ja tu nēsi labi pazīstams diezvai atradīsi normālu klanu. Labāk skraidi pa kanāliem un bičo lai ņem uz test vai kautko tādu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 Stulba ideja Un tie ,kuri piedavaja iet gatheri un meklet klanu ! kas tur tik stulbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) Slikta iedeja, ja tu nēsi labi pazīstams diezvai atradīsi normālu klanu. Labāk skraidi pa kanāliem un bičo lai ņem uz test vai kautko tādu... Mby Bet nejau uzreiz neņem klanā tos kuri nav pazīstami. Vienmēr atrodas kāds klans kuriem vajag kādu memberu protams + test jau arī notiekas un tur arī apskatās kā spēlē un ja labi tad klanā tiec. Vismaz man agrāk, kad mani vel daudzi nezināja, rakstiju gatheraa un 25min laikā atradās klans kuriem vajag memberu. Edited October 4, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Mby Bet nejau uzreiz neņem klanā tos kuri nav pazīstami. Vienmēr atrodas kāds klans kuriem vajag kādu memberu protams + test jau arī notiekas un tur arī apskatās kā spēlē un ja labi tad klanā tiec. Vismaz man agrāk, kad mani vel daudzi nezināja, rakstiju gatheraa un 25min laikā atradās klans kuriem vajag memberu. normālu klanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Es esmu pro un man nav 25 min jāgaida http://www.google.lv/search?client=firefox...%C4%93%C5%A1ana Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mby Bet nejau uzreiz neņem klanā tos kuri nav pazīstami. Vienmēr atrodas kāds klans kuriem vajag kādu memberu protams + test jau arī notiekas un tur arī apskatās kā spēlē un ja labi tad klanā tiec. Vismaz man agrāk, kad mani vel daudzi nezināja, rakstiju gatheraa un 25min laikā atradās klans kuriem vajag memberu. Es tevi tagad veel nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 cau! te varētu likt visas LV klanu mājaslapas, kuras zinat! jo vnk nesen mani izmeta no klana tapēc meklēju jaunu klanu. nu vnk iemetat linkus Iecheko moshka noderees! http://www.lahid.lv/f/index.php?showtopic=37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Vismaz man agrāk, kad mani vel daudzi nezināja, rakstiju gatheraa un 25min laikā atradās klans kuriem vajag memberu. tagad tjipo tu baigi zinaamais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) tagad tjipo tu baigi zinaamais? Nu nepārāk. Vienkārši toreiz kad biju sīks & nebija klana tad arī gatherā rakstīju, bet tagad neesmu kadu 1 gadu rakstījis un nerakstisu. 1. man pagaidam klanu nevaig 2. gatherā nevar atrast labus klanus ar sakarīgiem memberiem, cw serveri un ventrillo. m3phi5t0 ieteicu gatheru jo viņs meklē klanu nu tad lai tur arī meklē un atrod (kādu medium skilled) klanu bez cw servera u.t.t. Jo gatherā ļoti labu klanu rakstot need team NEATRĪSI. Tikai kā jau teicu medium skilled klanu kuri nav online bez cw servera vai vēl sazin kā Edited October 5, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Jo gatherā ļoti labu klanu rakstot need team NEATRĪSI protams ja vien tu neesi who me un no disciples aizejot tevi panem eclipse.... taks padoma ar galvu ka rodas labi tiimi? nedomaju ka nokrit no gaisa. esmu parliecinats ka ja tas mefisto vaikavinutur uzrakstitu need team un vinam kads pieteiktos vins pec nospeleta gada butu spejigs vinnet 60% lv komandas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 jap! protams, paklausiju jus, un gaju pazemoties gatherii klanu atradu(veselus divus) bet vienaa speleja cīteri, un otrs bij parak zems skills tapec ludzu ieliekat majas lapas! lai var apstities ap ko lieta grozas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) kads te skills ???? pasties signature.... un moska uz test panjemsim.. Edited October 6, 2006 by nIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now