Who.mE? Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Tad kad esmu uztaisījis mapi tad ieseivoju pēc tam iekompilēju. Bet kad eju cs'ā iztestēt savu mapi tad man viņa ir tāda ķēpīga itkā nebūtu sienas vai grīda + vel tumša kautgan es ieliku gaismu (light) uz kartes virsmas mapei pa vidu. Un ja tā tam jābūt, tad tad kad Valve Hammer Editor vel taisu mapi un esmu uzlicis griestus un ja skatos mapei no iekšas uz augsu tad griesti nav redzami tikai melns pleķis, bet tad kad skatos mapei no ārpuses, tad griesti redzami! Nu nezinu vai tā tam jābūt. Bet šajā forumā rakstiju par to ka man uztaisot New Game iekš CS tad man vina tada visa ķēpīga + nesaprotu vai staigaju un ir tumša! Help me.. Edited October 3, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Taisot debesis viss debesu klucis janokrāso ar sky tekstūru, nevis tikai viena mala. Editorā kaut kas var nebūt redzams, ja tu tajā atrodies ar kameru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) iesaku ta kartigi palasit pamacibas 1 pamaciba 2 pamaciba 3 pamaciba 4 pamaciba 5 pamaciba un Seit atradisi pamacibu es pastijos tavu karti un teiksu vienu iemacies iezimet vaidzigos objektus un tad taisi karti jo tu esi iezimejis block tool un entity tool kopa un uzlicis armoury_entity un tapec tu kriti cauri gridaj Edited October 3, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Topic var lock lieta atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now