overmind Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Nevienu vien reizi izskanējis jautājums, kur var dabūt subdomēnus. *Piereģistrējies Šeit *Kad būsi ielogojies ej "Registry" *Un tur būs daudz un dikti subdomēnu. *Izvēlies kādu subdomēnu *Ievadi izvēlēto nosaukumu *Un tas arī viss. Būs jums KuulaisCs.us.to vai kautkā savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 IDIOTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ! visi parto saitu zin un ja tas ir kruts subdomains tad es esmu baleriina kura speeleju cs kaa profs Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 IDIOTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ! visi parto saitu zin un ja tas ir kruts subdomains tad es esmu baleriina kura speeleju cs kaa profs Drizaak tu esi taads Cilveeks meigina palidzet tiem mazajiem nūbijiem kas to nezin...Jus chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) Nevienu vien reizi izskanējis jautājums, kur var dabūt subdomēnus. *Piereģistrējies Šeit *Kad būsi ielogojies ej "Registry" *Un tur būs daudz un dikti subdomēnu. *Izvēlies kādu subdomēnu *Ievadi izvēlēto nosaukumu *Un tas arī viss. Būs jums KuulaisCs.us.to vai kautkā savādāk. labais, krutais "hakeris" vāc postus.. Edited September 29, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 manuprat afraid.org ir labakais bezmaksas subdomainu piedavatajs kads vispar pastaav, takaa tie kas te dirsinaas, jums viens smuks smailijs: Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 manuprat afraid.org ir labakais bezmaksas subdomainu piedavatajs kads vispar pastaav, takaa tie kas te dirsinaas, jums viens smuks smailijs: nu tas ka afraids ir labākais to zinu, es piem neko nedirsu, tik papriecājos, ka viņš ir hakeris.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts