myk- Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 (edited) narod pomogite ! ja izmenil zahotel izmenitj de_nuke t.k. on idjot toka na 11x11 i ja zdelal 4tobi naroda bilo na 16x16.vot a kogda zdelal vsjo zashol , sozdal kartu i uvidel 4to vnutri zdanij vsegda temno ! na ct baze temno na t baze temno Edited September 23, 2006 by myk- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 sdelaj novij Entity pato zaigi Properti tam gde class izmini na Light i tagde lazi gdie nada sorry za RUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk- Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 labi ! bet saproti defaulta nuka bija viss norm ! bet tagad ir tumsh ! varbut es kautko nepareizi izdariju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 tur jau ta lieta ka tas kartes nav tik viegli partaisit panem atrodi parejas gaismas un izdzes visas ara un saliec pa jaunam ja neizdodas ieliec *.map es apskatisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk- Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 man sanaak ! bet slikti ! es vispar pirmo reizi kautko daru ! un veel kas - ka var izdarit ka iceworld uz zemes ir ierochi !?? un kaa var izdarit lai neviens nevaretu pirkt kautko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 (edited) IEROCI jaunu Entity Tool tad Properti tad Class izvelas armoury_entity un tur bus item Buyzone OFF jaunu [ Entity Tool ] tad Properti tad Class izvelas info_map_parameters tur ir [ Weapon_buyng ] uspied uz viina paradisies blakus izvele liec tur Neither CT`s nor T`s utt Edited September 23, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Taisot mapi, kā var kautko izdzēst ja nepareizi ielicis? UNDO jau zinu, bet es domāju kad piemēram taisiju mapi sākumā un ir dažas kļūdas. Bet nejau es uzreiz visu mapi UNDO līdz sākumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 a tumsais nuke ari varetu but kruts...bisk gruti butu, jo karte nau no mazajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Taisot mapi, kā var kautko izdzēst ja nepareizi ielicis? UNDO jau zinu, bet es domāju kad piemēram taisiju mapi sākumā un ir dažas kļūdas. Bet nejau es uzreiz visu mapi UNDO līdz sākumam. uspied uz camera-->3Dtextured nospied uz bultinas vai pogu kombinasiju shift+s tad camera llodzina atrodi to vietu kuru gribi delete ja tev tur ir viens objekts tad uspied uz vina un delete ja tev uspiezot uz ta objekta iezimejas vel kads objekts ta jebkura no siem trijiem TOP FRONT SIDE atrodi to iezimeto objektu uz vina nospied labo peles taustinu un tad ungrupe pectam iezime atkal to vaidzigo objektu un delete cerams ka saprati Edited October 1, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Drūmais. Tu mums ten tāds gudrs. Tāpēc plzz pasaki kāpēc, tad kad es mapē salieku ieročus uz zemes ar: amoury_entity un pec tam gribu izvēlēties kādi tie ieroči būs spiežot: CTRL + T bet man uzrādas: There are no eligible selected objects. Ko darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) kad tu izvelies armoury_entity tad tev paradisies zemak items un tur izvelies un nevis spied CTRL+T bet uspied uz ta entity tool objekta un tad lobo peles taustinu un properti jo CTRL+T ir domats preks block tool Edited October 1, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 kad tu izvelies armoury_entity tad tev paradisies zemak items un tur izvelies un nevis spied CTRL+T bet uspied uz ta entity tool objekta un tad lobo peles taustinu un properti jo CTRL+T ir domats preks block tool Tad kad uzspiežu uz amoury_enety man zemāk neparādas nekas.. Varbūt vari man atsūtīt PM ar savu skype vai mIRC nick? Lai šeit nav parāk daudz jāspamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Tad kad uzspiežu uz amoury_enety man zemāk neparādas nekas.. Varbūt vari man atsūtīt PM ar savu skype vai mIRC nick? Lai šeit nav parāk daudz jāspamo skype nick Trakais20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 viss jau it kaa ir labi bet kaa var uzlikt straadaajoshas trepes? PLZ help es prosto nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 (edited) viss jau it kaa ir labi bet kaa var uzlikt straadaajoshas trepes? PLZ help es prosto nesaprotu Ustisi jaunu Block tool uzliec uz vinas vaidzigo teksturu un tad uzliec velvienu Block tool prieksa ieprieksejam un tad uz izveidota Block tool uspied ar labo peles pogu un tie to entity atveries logs un tur pie class ieliec func_ladderun bus tev ejosas trepes EDIT: ja nesaprati mani tad mekle seit tur ir daudz pamacibas http://johnyjk.eclub.lv/ Edited October 17, 2006 by Drumais Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPuk Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 viss jau it kaa ir labi bet kaa var uzlikt straadaajoshas trepes? PLZ help es prosto nesaprotu http://www.cs-maps.org/wiki/index.php?title=Stairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now