Psihoner Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Kaadam ir kaada doma kas vareetu buut vainiigs shajaa lietaa ? Vop6m internets sleedzas aaraa ik peec kaada briitinja ... vnk izleedzas un tad ir jaapaarstartee kompis? kaads kautko var ieteikt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Kaadam ir kaada doma kas vareetu buut vainiigs shajaa lietaa ? Vop6m internets sleedzas aaraa ik peec kaada briitinja ... vnk izleedzas un tad ir jaapaarstartee kompis? kaads kautko var ieteikt ? Vīruss?! Nokačā Dr.Web, uzinstalē, ielien safe mode un noskanē. Visefektīvākais veids, kā un ar ko noārstēt vīrusus. Dr.Web praksē ir sevi pierādījis. Citu loģisku izskaidrojumu atrast nespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Bija man reiz ar taa, izchakrejos visadi gan ap softu gan ap tikleni gan ap vadiem, bet beigu beigas izradijas , ka pasham provideram signals kaut kaa chakarejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Man shitaa ar bija. Un izrādijās, ka vads nebija kārtīgi iesprausts Drošibas pēc pārbaudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
funt1k Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 soft's vai neta piesleegums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivars211 Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Iespeejams, ka kompim ar netu naw kaartiigs sawienojums, izmeeggini paarspraust wisus vadus varbuut aiziet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 zinu man ta bia.... sadedzis tas tipa rooteris ... nomaini tam vajadzetu buut pa briivu pazvani uz sava ineta apkalposanas biroju un paprasi vinjiem lai atbrauc kex un nomaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now