Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums!


L-BeasT
 Share

Recommended Posts

Īsti nezināju kurā sadaļā, lai šito raksta... no sākuma bija doma pie spama, bet nu spams tas tiešām nav manprāt!

Ķeršos pie lietas! Pēdējā laikā ir tāda, kā rīvēšanās starp adminiem un playeriem un tapēc ienāca tāda doma par slēgto forumu, kur tiek tikai admini vai nu personas, kas tiek tur tā teikt uzaicinātas... runa iet tieši par tāda veida topikiem, kas tika taisīti bikl un h!ve dēļ! Jūs jautāsiet kapēc?

1) tā teikt mirstīgie neredzēs, kas tur tiek rakstīts un kas apspriests

2) atvieglotu adminu darbību

Zinu, zinu un vēlreiz zinu, ka šī tēma jau tika pacelta, bet tomēr kā atgādinājums!!! smile.gif Man pašam ir viens kandīdāts, par kuru es gribētu parunāt un lai admini, ja ir online paseko viņam, bet kopistiskajā foruma es to nerakstīšu un no pm arī nav īsti tolka... Neiešu es te visiem sūtīt...

Palūgšu nespamot šet tādiem, kam ar to vispār nav nekāda sakara!!!

Edited by L-BeasT
Link to comment
Share on other sites

Es, tomēr, Tavu lūgumu neņemšu vērā. Padalīšos pieredzē. Mums elounge arī bija šāda tipa sadaļa, kur tika tikai galvenie admini. Īstenībā šīs idejas realizēšana nekad nav pievīlusi. Var apspriest jebko un nonākt pie saprātīga lēmuma bez parasto spēlētāju iejaukšanās, kas diez gan bieži traucē. Bezjēdzīgie teksti un/vai ņaudēšana - tas viss ir lieks un tieši ar šādu sadaļu bez tā visa var iztikt. Šādu domu noteikti atbalstu (kaut arī man tas neko nemaina). GL thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Manā skatījumā baigais darbs, ņemt tagad veidot jaunu grupu forumā, kurai būs redzama šī sadaļa, un pēc tam vēl pievienot visus servera adminus šai grupai. Protams tas jau nav man jādara, bet laiciņu paprasītu.
Link to comment
Share on other sites

Manā skatījumā baigais darbs, ņemt tagad veidot jaunu grupu forumā, kurai būs redzema šī sadaļa, un pēctam vēl pievienot visus servera adminus šai grupai. Protams tas jau nav man jādara, bet laiciņu paprasītu.

bet tas buutu taa veerts

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...