Jump to content
GIGN Forum

Jagged alliance 2


Jin
 Share

Recommended Posts

ja buutu ta vareetu, bet nav... tikai rus versija, kas man arii uz diskeim ir.....

Tieshaam . DC++ skatijos visiem rus versijas. Darknetaa arii nava , vopshim meegini iemaaciit kaAham darboties ar kaadu no ISO programmaam. Vari jau arii aizbraukt uz 636 un nopirkt maybe tur buus biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Redzeeju es to verkji + Jin izpildiijumaa ! smile.gif. Game simply kicks ass.

Link to comment
Share on other sites

Zin ko es tev ieteiktu tjipa taaa,,,ieej www.kazaa.com tur tev buus iespeejas noladeet 2 saakum failus''kmd'',kaccaa to kas ir bez maksas ieinstelee un tas riktiigi rulee tur var atrast visu,saakot ar programmaam,muzoniem,video(arii porn),visdazzaadaakaas filmaaam utt.

P.S.

Es pats shito programmu izmantoju es varu galvot TAA IR LABA(aaa es aizmirsu visas jaunaakaas filmas arii tur var novilkt)

Link to comment
Share on other sites

maradonna tu tikai aimirsi piebilst ka kazza ir viens no pasaules lielaakajiem PC viirusu paarneesaataajiem un gandriiz visi faili ko tu dounloudee satur tos... + veel tas ka ir visaadi "sia apchakars" gadiijumi ka zem iistaa nosaukuma staav kautkaads shits... :/

Secinaajums : labaak pameklee te pat DC++ nevis nokarini kompi ar [bEEP] viirusiem...

Link to comment
Share on other sites

Es varu galvot , ja maak ar to apieties tad viss buus labi un kompi ar tiem''beep'' viirusiem nenokarinaasi......Un vienmeer kad beidz vilkt visu vajadziigo nosleedz ''kazaa'' programmu un uzliec search uz antivirus programmu....protams ja taada ir(es zinu tam kam ir internets ir anti...)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...