La Gr!m Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 (edited) Kipa es dabuju skinu kad ieet kontra visu ieliku ,bet neka vai kads var palidzet? tas ir D:\GAMES\Valve\valve\resource Kas no tadam fishkam rubi pai palidz man ! Man vecais apnika gribas kaut ko jaunu! Edited August 31, 2006 by La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 tur mētājas daudzi .tga faili. atverot tos ar quicktime media player, sapratu, ka tā ir tā bilde, tikai sadalīta pa daļām. nu tad, uztaisi backupu, izdzēs viņus visus nahren, atrodi tūli, ar kuru pārkonvertēt savu bildi uz .tga un liec iekšā. ja neparādās, uzliec nosaukumu failam, tādu, kāds ir defaultajai vecajai bildei pirmais fails. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 mazliet patestējot, nonācu pie secinājuma, ka failam ir jābūt nosauktam tā, kā tie jau ir nosaukti. 800_1_a_loading.tga - 1_a ir parametri, kas norāda, kur atradīsies bilde. Ja Tava bilde ir par mazu un gribi to centrēt, liec tai nosaukumu 800_2_b_loading.tga. 2_b atrodas tieši centrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-x-X Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 SRY pa spamu- La Gr!m pieliec ludzu to Skinu(bacground) lai var noovilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 SRY pa spamu- La Gr!m pieliec ludzu to Skinu(bacground) lai var noovilkt viņš jau bija pielicis, bet maita noņēma, es arī nepaspēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 D:\GAMES\Valve\valve\resource D:\GAMES\Valve\cstrike\resource cstrike nevis valve valve ir half-life dir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 D:\GAMES\Valve\cstrike\resource\background Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Shiten te var atrast arii veel citas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 Liels paldies ,problema tada ka vajadzeja cstrike nevis valve nu un ta paldies tagad visu sa4iniju nu ko lai saka liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-x-X Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 viņš jau bija pielicis, bet maita noņēma, es arī nepaspēju Sliipeets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts