snaikers Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Vot pastasti ka tu to visu zini...? SIA © snickers frimas nosleepums !! nee karo4, vienu dienu dc++ kachaajot cdhack naaca liidzi veevleins mega cheats, un tur bija apraxtiits par to screen mode, ja njem screenshots tad cheat off, bet parabudiijis neesmu!!! teikt netiekshu lai nerodas labi spdeletaaji serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 paga paga ja taa godigi, vai tad tadi modeli teiksim ieks WCG ir atlauti? man liekas ka nee. tikpat labi varu ovilkt veco labo 4itu, kur visas teksturas ir baltas/pelekas utt karo4 vienkrasainas. tad jau es ari ne4itosu, ja izmantosu tos, vai ari to labo 4itu, kur terori ir sarkani un CT zili. ja izmanto tadus sudus, man ta liekas jaliek perm palube. Vispar psc... man trukst vardu par sitiem modelu izmantotajiem. tad jau sanak, ka tie kas spele bez neka, ir atkriteji. Interesanti butu uzspelet lana ar default konfigiem+bind - redzetu kurs te isteniba 4ito.... eh vajadzetu sarikot lan party kada iestade. jā, tādus vajadzētu banot. sāc ar hivemindu, kurš pats atzinās ka viņam ir fps modeļi - skraidošas kastītes spilgtā krāsā Vot pastasti ka tu to visu zini...? tas jau sen zināma lieta vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 jā, tādus vajadzētu banot. sāc ar hivemindu, kurš pats atzinās ka viņam ir fps modeļi - skraidošas kastītes spilgtā krāsā tas jau sen zināma lieta vispār. sen jau nonjemtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 tu vinjus ta btw, kapec gan ne ari nellieto nu shad tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Mby pie tēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 1. saka 100% wh 2. nav wh wiss ok 3. nu tik 1 tac moments mosh shara 4. 2 momenti, sharas beigas labums no topic nekads.ne pirmais tads topic un laikam ari ne pedejais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 visi kas nespeelee ar defaultajiem modeljiem un padzilinaatajiem configiem ir ''ziiiro'' :* pag ja amn kompis nevelk normaalu fps un high fps modeljus likt arii es nevaru tad es esmu nulle es piemeeram speelejeu ar high fps models (Blockhead) cilveecinji pa kub9cinjiem, shauj kur gribi retu reizi traapiisi vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 būs forši, ja bikl dabūtu banu par "čītiem", bet hive nē, tikai tāpēc, ka 1 tusē ar visiem, bet otrs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 būs forši, ja bikl dabūtu banu par "čītiem", bet hive nē, tikai tāpēc, ka 1 tusē ar visiem, bet otrs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 nja forsi sanak. laikam te daziem CS ir vairak neka spele, kas protams apbedina, jo normala domasana tiem nepiemit, kas sak visadas kastites un sazin vel ko ieks speles krutjit. vienk -i sanak smiekligi, jo kas tad skaitas 4its. laikam varu tad darit taa - taa kaa man ir Geforce 2, lai iegutu labaku fps es novilksu oldskuul 4itu, un ieslegsu visas teksturas viena krasa. iegusu augstaku fps un aiziet. tas ta4 nav wh un aim, par ko tad banot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlposion Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 es pa sito kekssu nezinu negibu zinat ja 4itoja ta 4itoja man poh nekso sliktu negribu teikt bet ok lai bananu nem no Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 rayus, tas tekstuuru shits nav chiits, bet cs iebuuveetaa fiicha Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 rayus, tas tekstuuru shits nav chiits, bet cs iebuuveetaa fiicha tā ir šmaukšanas, tas ir kaut kas tāds, kas citiem nav un palīdz tev. līdz ar to tas ir čīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 tu esi vienk siiks idiots , jo tur tev ir reakcija vienk nereala + tu jau ejot araa crosshairu velc uz augshu tu esi stulbs stulbs stulbs stulbs. nekāda crosshaira raušana tur nebija. Viņš izgāja, pamanīja tevi un nošāva. Žēl ka nav demka kur es vertigo līdzīgi eju ap stūri un pamanu ka cepuk ir uzcelts kaut kur uz kastes. Viņš nomira momentāli no 4 maniem hitiem, pats knapi vienu trāpīdams + tieši zem viņa arī bija džeks, kas noreaģēja vēlāk par mani. Tā kā man bija feikniks cepuk izspļāva "znatok". Te tieši tas pats gadījums, tikai reakcija viņam biš lēnāka nekā man vertigo (lai izklausās pēc lielīšanās, man pofig, es stāstu kā ir). Tas mans moments ir 2x lielāks wh nekā šitas tā ka nevajag dirst. Tai demkā nekā nebija, čalis šaut īsti nemāk, bet pārvietoties un sagaidīt māk - kopumā kaut kāds gļuks sanāk. Vienīgais dīvainais kadrs bija uz a1 kur viņš iezūmoja bet kaut kā maģiski pamanīja (vai nepamanīja, nevarēja saprast) to čali uz a1. Noskatījos to B momentu kārtīgāk. Ja skatās 1/4 palēlinājumā tad toč izskatās, ka viņam ir wh. Ja skatās normālā ātrumā, tad var redzēt ka viņam mērķis ir uz leju un viņš viņu nedaudz paceļ uz augšu, lai nokāpjot pa kāpnēm viņš būtu normālā augstumā. Sanāk tā, ka tieši veicot to darbību viņš pamana hive un mērķa celšana uz augšu turpinās. Vispār, man liekas viņam arī ir kaut kāds hives variants - kaut kādi debīli fps modeļi vai kaut kas tāds, jo hivem tai demkā tādi toč bija. Tas kā viņš kartes sākumā izskrien no a1 un MAĢISKI pamana čali kuru nevar redzēt jau vien par to liecina. banu noņēmu, bet kopumā domāju tā - vai nu banojam abus (tb hive un biklu) vai nevienu. Kaut kas netīrs viņiem abiem ir, jo reāli smird. Nu konkrēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Da lai paliek , abi ir interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ar to tad arī beigsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts