.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) Es gribetu zinat... Es taisos ziedot apmeram 20 Ls ! un es gribetu zinat ko tiesi dabusu par tadu naudu pretii. Zinu ka pieregistretu nick gign webaa - bet varubut vel kautko? Edited August 29, 2006 by .cEncoRe^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Atceries, ka ziedo, nevis pērc. Dabūsi pretī cieņu! Vēl kaut ko vajag ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Atceries, ka ziedo, nevis pērc. Dabūsi pretī cieņu! Vēl kaut ko vajag ? mda..nejau taa! Es domaju: 10 Ls lai dabutu reg nick ! un vel 10 Ls..tad sk dabusu slotu un cienu - nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Vari noziedot 10 Ls serverim, dabūsi regniku + 10 Ls worma mašīnai, dabūsi domēnu + webspeisu (laikam) uz gigna Bet nu principā - tā no tavas puses vairāk izklausās kā pirkšana nevis ziedošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 aaa un n0r3k !! Ja kas ari par ziedosanu pienakas reg nick ! ta tev vaidzeja teikt dabusi cienu un slotu ! bet es ziedosu vel +10 Ls nevis tikai lai dabutu slotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Vari noziedot 10 Ls serverim, dabūsi regniku + 10 Ls worma mašīnai, dabūsi domēnu + webspeisu (laikam) uz gigna Bet nu principā - tā no tavas puses vairāk izklausās kā pirkšana nevis ziedošana. ta gan pirksana gan ziedosana !! 10ls ziedoju jeb perku lai dabutu reg nick - jo man apnicis jau ka es gign serveri tikai tieku ieksa pa naktim pa dienu nav iespejams...tapec bus vel +10 Ls prieks worm masinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mazak runa ,vairak dari ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Sveiks proxY` a.k.a dELeTE^^, šī topica varoni Vai ir garantijas, ka nečītosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 tu esi idiots, vienk ziedo un pieradi sevi kaa normaalu personu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 papildināšu H!vemind ... ... un par to, kas Tev pienākas runā ar to, kam Tu to naudu dosi, nevis publiski apspried forumā. Tu jau sāc sevi parādīt kā , uzdodot šādus jautājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 shitaadi pipari respektu nekad nedabuus, lai arii cik daudz naudas ziedotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 shitaadi pipari respektu nekad nedabuus, lai arii cik daudz naudas ziedotu. tagad viņš pat vairs ziedot negribēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Nu i pohuj, manuprāt, skaidrībā jau visi tika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts