Jump to content
GIGN Forum

Windows Xp Pazuda

siiczz
 Share

Recommended Posts

VNK. man datora cietais disks ir paardaliits uz divaam daljaam 1) C:/ LINUX 2)E:/ windows xp... Bija sabojajusies C sistema KR4 ka iejiet iegsha parada taadu zilu logu un automatiski restartejas TAM MEES ESAM TIKUSHI PAARI BET kad manas mammas braalis ieinstaleja jaunu sistemu paari c:/ (tai kura nejiet) tad pazuda e:/ (maneja) bet akd iejiet caur my computer vinju tur uzrada un ir visi dati!

ps. kad restarte kompi vinjs neuzrada logu lai paarietu uz otru sistemu bet iet pa taisno uz pirmo

pssssss help es ljoti gribu dabut atpakalj savejo siste,mu man tur glabajaas gan majaslapa gan servers sad.gif

pss. ES TAAS ZIEPES NESAVAARIIJU smiliez.de_2125.gif

Man viss ir angliski!

es spiezhu start>>run ievadu sysdm.cpl un spiezhu enter talak atveras system proporties BET es nekur neredzu atadu sistemass tarteshanu KAA VINJS RAXTYAAS ANGLISKI??

A nee viss kartiba atradu.. bet ka lai nomaina to laiku kad vinjs dod izveleeties kura windowa lai iet?? tur pat nepajiet sekumde kad pazuud vnk nepaspeju uspiest bultinju! laugh.gif Par laimi tagad taa otra sistema raadaas!

A nee viss kartiba atradu.. bet ka lai nomaina to laiku kad vinjs dod izveleeties kura windowa lai iet?? tur pat nepajiet sekumde kad pazuud vnk nepaspeju uspiest bultinju! laugh.gif Par laimi tagad taa otra sistema raadaas!

boot.ini failā pievieno jaunu rindiņu :

timeout = 30

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...