siiczz Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 VNK. man datora cietais disks ir paardaliits uz divaam daljaam 1) C:/ LINUX 2)E:/ windows xp... Bija sabojajusies C sistema KR4 ka iejiet iegsha parada taadu zilu logu un automatiski restartejas TAM MEES ESAM TIKUSHI PAARI BET kad manas mammas braalis ieinstaleja jaunu sistemu paari c:/ (tai kura nejiet) tad pazuda e:/ (maneja) bet akd iejiet caur my computer vinju tur uzrada un ir visi dati! ps. kad restarte kompi vinjs neuzrada logu lai paarietu uz otru sistemu bet iet pa taisno uz pirmo pssssss help es ljoti gribu dabut atpakalj savejo siste,mu man tur glabajaas gan majaslapa gan servers pss. ES TAAS ZIEPES NESAVAARIIJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Droši vien pie tās c pārinstalēšanas pazuda arī tas, ka tur ir kāda otra OS, kuru vajadzētu piedāvāt bootojoties. Un tā kā caur My Computer tur var tikt klāt, kas liedz tev visu vajadzīgo nokopēt/pārvietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 lasam sho te Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 lasam sho te Man viss ir angliski! es spiezhu start>>run ievadu sysdm.cpl un spiezhu enter talak atveras system proporties BET es nekur neredzu atadu sistemass tarteshanu KAA VINJS RAXTYAAS ANGLISKI?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Man viss ir angliski! es spiezhu start>>run ievadu sysdm.cpl un spiezhu enter talak atveras system proporties BET es nekur neredzu atadu sistemass tarteshanu KAA VINJS RAXTYAAS ANGLISKI?? A nee viss kartiba atradu.. bet ka lai nomaina to laiku kad vinjs dod izveleeties kura windowa lai iet?? tur pat nepajiet sekumde kad pazuud vnk nepaspeju uspiest bultinju! Par laimi tagad taa otra sistema raadaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 A nee viss kartiba atradu.. bet ka lai nomaina to laiku kad vinjs dod izveleeties kura windowa lai iet?? tur pat nepajiet sekumde kad pazuud vnk nepaspeju uspiest bultinju! Par laimi tagad taa otra sistema raadaas! boot.ini failā pievieno jaunu rindiņu : timeout = 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 boot.ini failā pievieno jaunu rindiņu : timeout = 30 es tadu pashu rindu redzu augsha timeout=0 tad amn veidot jaunu vai labot vec o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 es tadu pashu rindu redzu augsha timeout=0 tad amn veidot jaunu vai labot vec o? labot veco, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 labot veco, protams. thnx vara sleegt ciet taagd man viss ir kaartiiba! WORM es tev labraat uzliktu acc uz sava servera bet tu taapat ateigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Cik mīļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 thnx vara sleegt ciet taagd man viss ir kaartiiba! WORM es tev labraat uzliktu acc uz sava servera bet tu taapat ateigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts