kurbads Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 nokachaaju no ginga 1.6 bez steama. Uzinstaleeju. Palaidu CD (ieprieksh paarbaudot vai man ir peedeejaa versija). Palaidu cs1.6. Illegal operation un izmet. Kad palaizh veelreiz viss ir OK, bet, kad piejoino kaadam serverim (uz kura vajag CD), mani disconnecto un pasaka, ka vajag CD. Bet ir palaists. Restarti, reinstall u.tml. sviests nepaliidz. Vai kaads nezin risinaajumu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 man liekas ka jau par sho teemu ir bijushas teemas citos topikos vajag kadreiz arii kaut ko palasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 nezinu kas man palidzeja, bet kad es uzpachoju uz v4 un uzliku cd 4.8.0.2 (beta) un uzliku High priority thread (vai kaukas tamlidzigs), tad viss rullee un nekaraas kaarshanos problemu var noverst parstartejot datoru, citu veidu neesu atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 es sapratu ka 4.8.0.2 jaaliek tikai tad ja ir probleemas ar to code 8. ja nav vienkaarshi v4 un aidaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 eeeeu es tikko noka4aaju 1.6 a kur kaadu CD var dabuut ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brachka Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 eeeeu es tikko noka4aaju 1.6 a kur kaadu CD var dabuut ??? y0 chuvax sen nedzirdeets. CD 4.8 var nokachaat GIGN lapaa failos. kad saaksi beidzot speeleet ??? RaGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 iestaigaa riit (30.12) tai #RaGe.cs mIRCaa un tad sarunaas ko juus tur grib P.S. savaac arii scorp1on un tos paareejos laikam MESSIAH un kas tur veel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 EEEu a tad tas C-D ar ko visu laiku speeleeju CS 1.5 tad der arii 1.6 vai kaa ??? GIGN/faili skatiijos bet neatradu nekaadu CD prieksh 1.6...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 EEEu a tad tas C-D ar ko visu laiku speeleeju CS 1.5 tad der arii 1.6 vai kaa ??? GIGN/faili skatiijos bet neatradu nekaadu CD prieksh 1.6...... Jaa, tas C-D ar kuru speeleeji 1.5 der arii 1.6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 eeeu te kaaads nezin kaads ir CD-key 1.6 kontrai (steam) vienalga kaadu sakiet kas zina !!! plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 Chuvax tu IDIOTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 Pats tu esi idiots ! Bljedj nahuj kaa man zinaat vai der vai neder tas Cheating-death jo te daudzi kauko niid ka vinjiem nav un kautko taadaa garaa... bet par cd-key kaa tad man to zinaat ! Es to 1.6 noka4aaju no 4tus un tur raxtiits nebija ! tagad izlasi posta 1. teikumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 C-D kas bija 1.5 der arii 1.6 un panjem no gign nokachaa 1.6 un igraa bez probleemaam un nekam nevajadzeetu buut sachakareetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 30, 2003 Report Share Posted December 30, 2003 hmz vai tik hero neposto tikai lai buutu vairaak kvadraatinji zem avataara ??? taa liekas..... visos postos kur lasu tur hero tik uzraxta to pashu kas ir raxtiits vai nu postaa virs vinja vai pirms tam... vai nu debils cilveeks kas neredz vai arii fL00ders ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim0n_a Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 hmz vai tik hero neposto tikai lai buutu vairaak kvadraatinji zem avataara ??? taa liekas..... visos postos kur lasu tur hero tik uzraxta to pashu kas ir raxtiits vai nu postaa virs vinja vai pirms tam... vai nu debils cilveeks kas neredz vai arii fL00ders ! A kaadam ir reals risinajums tai problemai ka cs1.6+cd neiet kopaa!?!? Cs1.6 ir tjipa ar pedejiem updeitiem. cd ir 4.8.0.2 kompis ar xp tjipa svaigi instaleeets bet kopaa tas brinums neiet. Met araa ka nav cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 Es tiku galā ar problēmu, uzliekot v3 noSteam CS, tad patchojot ar v3 un v4 patchiem. Man liekas, ka problēma ir ar v4 + zbots. Un ja to svaigi instalē, tad rodas kaut kāds konflikts ar CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 Chuvax !!! Registry key for CS 1.6 Download In This Link ::: CS 1.6 C Key ::: Official Cheating-Death Home Page ::: Cheating Death Latest Version ::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arum Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Laipni Ludzam to 213.180.114.99 MAXNET CS1.6 Server no Cheating-Death Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 arum tu esi lohs da pliiz apskaidrojiet kas tie pa 1.6v3 un v4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 arum tu esi lohs da pliiz apskaidrojiet kas tie pa 1.6v3 un v4? PASKATIES tur kur var nolaadet failus par CS tad redzeesi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 wh1te john paproveeshu.... stay tooned answer will follow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 imho tas v4 pa4s neko nedod ja ir nosteam v3 tad var apmierinaaties ar to pashu 4.8.0 ja ir nosteam v4 ( vai arii briinums notika un v4 pa4s kauko izdariija ) tad vaig njem 4.10.0 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 okz pastiizhos tik neredzu jeegu man pagaidaam veel viss iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 8, 2004 Report Share Posted January 8, 2004 Nu man jau ir uzlikts v4 patchs un man iet ar CD 4.8.0! 4.10 vairaak nafig nelikshu, suudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 8, 2004 Report Share Posted January 8, 2004 da bleee wh1te john lox neko neteikshu. nu labi idinjsh nezin ko es prasu ! es prasiju CD-key nevis kaukaadu tur reg key ! nu labi varbuut nezinaaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now