shenker Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Gribeeju ielikt savu pirmo un laikam arii peedeejo samurgojumu. Vairāk es neko netaisīšu mūzikas nozarē jo man nav dotību Anyway dziesma jeb saraustiitais murgs te. Klausiities online var ieejot shitajaa saitaa Buutu labi ja juus arii noveerteetu cik slikti ir Edited August 27, 2006 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Neesmu DnB KOLBAS mūzikas stila speciālists un piekritējs, bet nu pat priekš tā mūzikas stila zklausījās diezgan pamatīgi sviestaini Brīžiem pat sāku rēkt No offence, bet tev laikam nav mūziķa dotības Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) biр pвrveidot bоtu un vajag tвdu skanоgu melodiju fфффnв... tad bыtu biрku labвk... klausoties var smagi, traki just, ka kautkв trыkst... pвrejas ar tвdas tizlas.... Edited August 27, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 No offence, bet tev laikam nav mūziķa dotības Tu neesi pirmais kas to saka Un es ari to apzinos, vnk gribeeju pameeginaat es daudz ko meeginu. Bet ne vienmeer sanaak labs piemeers ka nesanaak redzams dazhus replly augstaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 ļoti haotiski ielikts no visa pa bišķim un beigās sanācis čušš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 (edited) ļoti haotiski ielikts no visa pa bišķim un beigās sanācis čušš! Man jau patiik shitaas atbildes... Pac labaakais ka man jau tas vienalga kaa nekaa pac vinju uzskatu par shitu Edited August 27, 2006 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Pirmaas 20sec izklausijas pec kkaa sakariiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Nu šādu žanru es ienīstu un diezgan neobjektīgi būtu, ja es viņu vērtētu labi, tāpēc man tik viens kodolīgs vārds sakāms - bullshit (no offence)! Pats taisu arī hip-hop bītu @ Fruity Loop un rakstu piem. instrumentus dzīvajā ar jau izdomātu meldiņu, lai viedotos labāki gara darbi, jo bieži dotie sampli ir baigi jēli un piem. FL (Fruity Loop) dotais klāsts ir diezgan skops! Edited August 27, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 neizskataas, ka pats saproti, ko gribeeji uztaisiit :/ 1 biits apakshaa visulaiku... tas izsaka daudz ko. beigas vispaar neklausaamas... saakums iisteniibaa reaali ieper, ja tas ritms buutu kaa BG dziesmaa, bet principaa tur pietruukst BIITS, vienk viss vienmeeriigs, vajadzeeja DAFAI BASSU metodi izmantot vairaak ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 (edited) pirmaas 17sec un vispar visaa dziesmaa, ir izteikta vienkarshiba, skan tonis viens un tas pats, parasti, ka ari vajadzetu but, ir ka lai pasaka, ritma kulminacija tonis manaami zemaks vai augstaks, citaa ritmaa un skaljaak. Aaaa un vel, vienas skanjas man izklausijas ka parveidotas zilitona speles melodijas.. Sakums bija baigi labs, 3 sekundes apmeram... Karoch sviests Edited September 2, 2006 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Tu tur visu pēc kārtas liki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Murgaini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banzai Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Vismaar baigais shits (no offence) vina tik stauji mainais no viena un nakamo murgu fons vispar nekam neder!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts