siiczz Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 BAN to toksiks BLA es te censos divas dienas raxtiit shiti garo textu ielieku majaslapa un peec dienas skatos jau kkadu lohi sak visus aicinat uz 4atu un suuta shito textu ko esu raxtijis! toksis bla atradishu nositiishu tevi! ps. es tur iipashu necentos tape ari nav garumziimes pss. reku pieradijums ka esmu pac raxtijis http://realymap.sytes.net/realymap/gribu%2...ustaisisana.txt psss.neprasiet kapee tik drankjiigs jo es vinju raxtiju kad vel nemaceju ligt dizainus apstieties pashu lapu ta stiligaka pssss.nav jau tik slikti psssss.man rekords ps apmera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray4a^ Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 da wienalga tie REALYMAp Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 da wienalga tie REALYMAp iisti taa neispratu tavu postu ps. tu man esi skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts