SuperRembo Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Es gribetu uzzinat ja bus PC prieks cs servera vai bus a4kiriba kads cietais. Kads 120gb 7200rp vai ari kads 50gb 10000 rpm??? Vai tas ietekmes pingu, uz kompa cilveks nestradas ^^ Nu ja iesaku, kadu var labu kompjuteru salikt uz 1000ls. Dual core varat neieteikt LV sobrid nav tada labuma. P.S Kurs man saja lieta loti palidzes ar visu, lai pasam nav pelekas sunas jakustina uzturesu 3 menesus par brivu jusu serveri kadu velesieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) hmm, ja varerrtu uz ilgaku laiku neka 3meneshus....vismaz 8... ^^ tad jau es maybe uzticeetu saveejo.. P.S. Man liekas ka 2. cietais labaks ^^ EDITED: man liekas ka bus Apskiriibas... Edited August 24, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Nu 8 menesi tas ir daauudz es pec savas uzticibas limena nezinu vai tik izturetu, es piedavaju laiku kuru zinu ka spesu turet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) nu pasaki skype .... tad jau sarunas... EDITED: Ja tev ir mazak par 512ram 1,8ghz un i-nets 400kib/s tad vari nemaz man nedot.. ^^ Edited August 24, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) ar 256 mb/ram pietiek serverim, tikai kad mainiisies mapes tad buus taaa shakaak, ja kas vari man uzmeilot uz e-pasta [email protected] (tur arii iedoshu skype), ja veelies, ja ne tad lieku mieraa P.S. Serverim nav iipashas noziiimes kaads cietais, abi der, galvenais lai ir labs nets nevis PDSL ( ar MDSL veel kaukaa var =]) Edited August 25, 2006 by drinkits Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ar 256 mb/ram pietiek serverim, tikai kad mainiisies mapes tad buus taaa shakaak, ja kas vari man uzmeilot uz e-pasta [email protected] (tur arii iedoshu skype), ja veelies, ja ne tad lieku mieraa P.S. Serverim nav iipashas noziiimes kaads cietais, abi der, galvenais lai ir labs nets nevis PDSL ( ar MDSL veel kaukaa var =]) nu piem wild serveris stav "uz neipashi laba kompja", bet nets vinam ir riktig laps un 20 slotigu serveri vesi velk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ar 256 mb/ram pietiek serverim, tikai kad mainiisies mapes tad buus taaa shakaak, ja kas vari man uzmeilot uz e-pasta [email protected] (tur arii iedoshu skype), ja veelies, ja ne tad lieku mieraa P.S. Serverim nav iipashas noziiimes kaads cietais, abi der, galvenais lai ir labs nets nevis PDSL ( ar MDSL veel kaukaa var =]) gribeetos redzeet kaa tu paspeeleetu galjas mapi piemeeram pool_day uz 8vs8 ar 256 ramiem 50gb 10000rpm labaaks vairaak rpm aatraak apstraadaa datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now