uuDEE Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Tatad man ir divi pc , abi uz viena i neta un abi ir apmeram liidziigi. Bet pirmajma serverim uzliku cw servaku un ar loss&choke vispar nekadu problemu nav bet otram loss&choke ir lai gan abi serveri ir pilniigi identiski un uz viena neta. Ir kada iespeja lai samazinatu loss & choke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ir kada iespeja lai samazinatu loss & choke? Jaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 nu un kada ta butu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 vajag 2 netus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 vajag 2 netus.... tu esi stulbs, par ko tu dabuji nedelju brivdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 ja mega padoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Megini Rate`us pamainiit // Bandwidth Rates decalfrequency 10 sv_minrate 0 <0-25000> sv_maxrate 0 <0-25000> sv_maxupdaterate 60 sv_minupdaterate 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Starpcitu, ieteiktu pameginat tikla vadus vai tikla karti pamainiit... man shitadi suudi vienreiz bija delj pusbeigtas tiikla kartes. Ar vienu tiikla vadu normali vispar netu palietot nevareja, visu laiku gljuki kaut kadi bija, uzliku citu un uzreiz viss saaka normali iet. Bet tas protams taads atseviskjs gadijums, kas diezvai vel kadam gadisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 nu man ar liekas ka kaut kads problemas jo uz servaka vel MU un ik pec kada laika vispar windovs error paradas , taka problema varetu but ari tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now