epemipils Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Cienijamā administrācija, ja jūs varētu noņemt šādu serveri: 62.85.125.21 jeb Super-Puper, es būtu ļoti pateicīgs, jo man kā rādās ir jauna web lapa un jauna ip adrese, es šo serveri pievienotu, tikai nedaudz apgreidotu. PALDIES PAR UZMANĪBU Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 un par tavu kruto webu domaaju macho buus baigaa sajuusmaa http://www.freewebs.com/wamperis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Te es atradu šo bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 eu macho labaak nesuudzi vinju tiesaa par tava gjiimja ielikshanu vinja lapas logo, jo vinjam userbaros ir HACKERS userbars, vinjsh vel visu GIGN serveri uzhackos, takaa labaak nedari to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Te es atradu šo bildi LOL, tā itkā nav GIGN mājaslapa, kur tu viņu atradi? P.S. -=SuPeR=--=PuPeR=- mājaslapa vnk pwnz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 vispar ka ta pa majaslapu mesls , Caur ucoz.ru labakas sanak bet ieteiktu veido labak caur aappp server jeb wamp! Ja bildi jau vareja nelikt to! Vareja jau dabut citu skinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Tajā web sadaļā "kontakteejies ar mums" apakšā ir uzraksts: Emīls Klaužs TM un ja mēs tagad tā nejauši ieiesim draugiem.lv un meklēšanā ierakstīsim minēto vārdu, tad viss ir skaids par viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Protams negribās šim jauneklim sagādāt problēmas, bet intereses pēc varat iečekot mūsu h4x0rZu h4x0rZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 izskataas skillots dzheks Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 labi labi, mana mājas lapa smird.... =]] nomainiju jau fonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 tach iznjem to macho gjiima arii no logo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Izņēmu, piedodiet... Bet tad varbūt atgrriežamies pie tēmas? par serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Izņēmu, piedodiet... Bet tad varbūt atgrriežamies pie tēmas? par serveri tavu serveri neviens netaisās ņemt ārā... admini netaisās tērēt laiku ar sql. ja gribi lai serveris pazūd, tad vnk neturi viņu ieslēgtu pāris dienas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Ai nu labi. Tas bija tikai tāds jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now