yoger Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nju vot es visu izdariiju kavaijaga "81.198.241.1" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "192.168.2.101" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ieeju serveri un es rasktu amx_shsetlevel nikc un taa taalaak un raksta you have no acess to this comand !!!! esmu galigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoger Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 (edited) tas kas man paliidzes tas buus admins mana serveri max level apolu!! mana serveri ira 50lvl un loti leeni iet xp Edited August 22, 2006 by yoger Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoger Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 es draugus ari nevaru uylikt par adminiem itkaa uzrakstu visu pareizi un nekaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Zin kas pa lietu, tev sūds pa cietu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Zin kas pa lietu, tev sūds pa cietu... labs teiciens, bet ka pa vainu to gan es nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 fakts taads ja tu buutu visu izdarijis pareizi, tad viss ietu! Bet ja neiet tad kkas nav pareizi izdariits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 varbuut ip nepareizs, labaak nemocies un uzliec acc uz nikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
epemipils Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Man bija tas pac.... Bet tas bija dēļ tā amxbans, vai psiho stats.. Abus izdzeesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Taa iekopee sho addons/amxmodx/config/user.ini fail`aa ; Examples of admin accounts: ; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" ; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "Sheit ieraxti admina IP" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" <-- tas ir uz IP admina tiesibas "Sheit ieraxti admin nicku" "admina paroli" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" <-- tas ir uz Nika Admin tiesibas! un pirms shis admin iet serverii vinjam jauzraxta konsolee: setinfo _pw "Admina parole" Nu cerams ka tu sapratiisi kas jadara!! Bet ja tu liec uz IP tad vnk lai iet serverii nau nekas jaraxta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts