worm Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Ashaa un pavisam spontanaa doma! Pec kartiga chilla, vajag chilloutu. Laicinsh araa arii labs! Takaa foruma piedirshana ir arii pierimusi, tad mierigi varetu chilli iedzert pa kadam veesam alinjam un paarrunaat patiikamaa gaisotnee shii gada gigna pasakuma norisi Priekshlikums to dariit naaca no manis, spites, krisha un kaut kur pa vidu vel hive muti dzeseeja. Pasakuma norises laiks ir peec stundas (21:00). Viss brivpratigi, negaidu baigo aktivitati, bet nu tie kas atnaaks, paraadiis to ka ir izturejushi piemiliigo gigna tusa gaisotni. ch1ll Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 jā it īpaši cilvēki no smiltenes, gulbenes un citurienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 reaals optimists Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ja man nevajadzeetu rit stradaat , atnaaktu un paradiitu ka esmu izturejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 nu vispar lielakai daljai riit ir darbs, takaa NO SHIT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 es sēžu mājās un dzeru pienu, kustēties netīkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) nebushu, jo esmu saskrobeejies, ka ir pazudushas manas provokatīvas bildes! + tikko izvilku 4 lapsenu dzelonus Edited August 20, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 es būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 + tikko izvilku 4 lapsenu dzelonus it kaa jau ir redzeets, ka lapsenes dzelonis paliek kjermenii, bet nu 4 peec kaartas... parasti taa negadaas p.s. lapsenes dzelonjus atstaaj tikai kopaa ar dalju no pakaljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Me arii buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Dia arii pieteicaas Visadaa zinjaa buusim rainja bulvara chilli picaa sakot no 21, takaa droshi rikshojat, ja kaads izdomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 NEKUR negribu iet kādas 3 dienas.... jebaķ kapaķ kas par jušku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 katrazina dzeloni man bija pienemuka lapsenu jo nevaru iedomaties kas vel man vareja iekost ta ka dirsa un kaja uzpampusi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 es arii buushu worm nevajag es zinu ka tu mani miili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 katrazina dzeloni man bija pienemuka lapsenu jo nevaru iedomaties kas vel man vareja iekost ta ka dirsa un kaja uzpampusi ! koda jau tur daudzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 jasna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) jā it īpaši cilvēki no smiltenes, gulbenes un citurienes. man patika vakar krish zvans 21:04 : "chau, tu naaksi uz chillautu?" hmm, jaa, jau skrienu no smiltenes edit : ali, lapsenju dzelonji parasti nepaliek, biteem peec kodiena dzelonis parasti pailek, taa kaa tev ir 4, tad ticamaak, ka taas bija bites, turklaat priecaajies, taas 4 sukas ir mirushas, jo vinjas peec kodiena kaadam vairs ilgaak par kaadaam 2h nedziivo! Edited August 21, 2006 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 nee bet chillouts bija reaals, es vel tagad dziivoju vakardienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ko tu miiz, vismaz gandzu uzpiipeeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es vakar tā nočīloju pa māju, ka drst gribās. autopioltā visa diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 j@sna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiamonD Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 j@sna es apsolos uzzīmēt jaunu plakātu, ja nu kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 kas ta nu notika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Labi māki zīmēt? macho, nu tika mazliet papildināts plakāts ar lietošanas instrukciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now