awp30 Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Man sagribejas cs cz iziet... Nevaru iziet... Ludzu nevar kads pateikt kas jadara? Video lai saprot kura vietaa - http://sky.zb.lv/*/allfilez/cshelp%20plzzzz.wmv ... paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Neviens nav zgajis cs:cz? Shitie krutie cs fani Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 PSC tu tikai tik taalu tiki?? fuj ...!! es tiku liidz izniicinaataajiem un tad tikai wairs neko newareeju izdariit ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Nez... Ik pec gabalinja saglabaju utt... Uz hard sepeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) Nez... Ik pec gabalinja saglabaju utt... Uz hard sepeeju ha es izgaju uz hard! visapr ja kko jedz no cs, tad cs:cz ir diezgan nekas, jo pretinieki ir totali idioti! bet kad nokacashu pateikshu kas jadara edit: tev taja vieta, kur biji muvika sakuma ir japanem granatas, un jamet pa logu ieksa tam dzekam! tas logs ir lozhudrosh, bet tur ir maza scirbijua, pa to ari ir jaiemet! ceru, ka saprati! Edited August 20, 2006 by m3phi5t0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 OOOo liels paldies ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ar kadu progu tu ieraxtiiji muuviju ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Ar Fraps Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 vel jau rakstit var ari, ka citus cs muvijus, bez frapsa! bet nu tas taa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 heh, es to situāciju ar sākumā nesapratu. bet to šķirbu augšā var ievērot ja labi vēlas case closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts