Lukesh Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 kr4 tjeramies klaviatuurai pie malaam... taisos pirkt sho mousi gribeetu dzirdeet atsauksmes, probleemas,ergonomiku par sho peli vai ir veers taadu pirkt vai labaak piemest paaris latus klaat un panjemt jaunaaku modeli. Roka taadu neeesu tureejis bet man patiik taadas masiivaakas peles, lai vismaz ir kur ietjerties Link to comment Share on other sites More sharing options...
desT- Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 pelei nav ne vainas,kad nopirku mx518 uzreiz bija jutama atshkjiriiba,veca pele bija tik viegla kaa spalvinja..(manuprat tas ir minus) tadelj arii iesaku njemt mx518. Pele kaa pele,man vinja kalpo +/- labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Esmu owneris shaadaij pelei. Suudzibu nav, pele laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 jokas taads ka iejeju uuberiigajaa dator veikalaaaa un skatos peles, bet tieshi shis modelis nav. Prasu dzekam kad buus un shis atbild, ka pats gribot taadu, bet nehujaa newar dabuut LOL nu lab, ja nav tad neko dariit pa celjam maajaas ieskrienu rimikiii un tur kaudzeem staav shitaaas peles ar atlaidi pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Būs jaieiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 jokas taads ka iejeju uuberiigajaa dator veikalaaaa un skatos peles, bet tieshi shis modelis nav. Prasu dzekam kad buus un shis atbild, ka pats gribot taadu, bet nehujaa newar dabuut LOL nu lab, ja nav tad neko dariit pa celjam maajaas ieskrienu rimikiii un tur kaudzeem staav shitaaas peles ar atlaidi pitam cik maxaa un cik ar atlaidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 35 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Nopērc labāk "Logitech G5 Laser" , viņai ķipa ir maināmi atsvari , lai pats vari izvēlēties peles smagumu un to mainīt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 jokas taads ka iejeju uuberiigajaa dator veikalaaaa un skatos peles, bet tieshi shis modelis nav. Prasu dzekam kad buus un shis atbild, ka pats gribot taadu, bet nehujaa newar dabuut LOL nu lab, ja nav tad neko dariit pa celjam maajaas ieskrienu rimikiii un tur kaudzeem staav shitaaas peles ar atlaidi pitam a kuraa rimi? nejau visos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 nu nedomaaju, ka rimii buutu tas praatiigaakais variants pirkt peli... bet runaajot pa teemu - man ir sii peliite un iisteniibaa esmu laimiigs un apmierinaats ar sito modeli speeleet ar vinu ir forsi! un papildus straadaajot ar skanas un video grafikaam sii pele ir ljoti parociiga, eerta un noderiiga REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now