`MaX` Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Labdien! Veeleetos paluugt nelielu paaugstinaajumu amataa un ieguut say komandas! Taa lietinja noder, lai paluugtu kaadam speeleetaajam ar norm. skill, kursh speelee pretinieku komandaa, lai vinjsh paveero aizdomiigos tipus! Peedeejaa laikaa esmu ieveerojis, ka, ja es ieeju spectos, tad potenciaalie niikulji ar chiitiem laizhas lapaas! Un tad jau ir par veelu kko dariit! Otra lieta, ko veeleetos paluugt, ir xg. Biezhi sanaak klausiities visaadus jeelus textus no atsevishkjiem kadriem. It sevishkji pa nakti. Taa nu buutu iistaa vieta, kur to lietinju piemeerotu, jo xk+5 min. bans ir biki par skarbu! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 normalnij puika a komanda neophadima dlja admina !REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 nezinu gan, ja man nepatik kada bazars, tad seko xb uz kadu nedelju stabili un miers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Es nerunaaju par tieshiem uzbrauieniem vai kaadu citu speeleetaju apdi*****. Tur jau bez variantiem xb. Bet gadaas taadi frukti, kas apzinaati traucee citiem speeleet ar savu bezjeedziigo murgojumu mikrafonaa/chataa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 MaX`u atbalstu. visu to labāko viņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 granted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts