Guest sTop^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 taa man problema kr4 es ieinstaleju to wanp viss ir bet kad spiezu uz tas inkonas un phpMyadmin man nevar vala to lapu caur internetu kapec ta ? Meginaju izslegt firefox tas pats . Lapu phpMyadmin ver uzreiz vala caur firefox ,varbut caur vinu nevers nu nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitemagic Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 taa man problema kr4 es ieinstaleju to wanp viss ir bet kad spiezu uz tas inkonas un phpMyadmin man nevar vala to lapu caur internetu kapec ta ? Meginaju izslegt firefox tas pats . Lapu phpMyadmin ver uzreiz vala caur firefox ,varbut caur vinu nevers nu nezinu. man tiesi tas pac bija!! kk sanaca parinstelet windows un tad gaja!! es nez kas jaddara!! nu ja nekas nelidz tad parinstele! nez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 man tiesi tas pac bija!! kk sanaca parinstelet windows un tad gaja!! es nez kas jaddara!! nu ja nekas nelidz tad parinstele! nez! es jau windowsu pirms 13 dienam parinstaleju ! Ja nezini neko neraksti nakoso reizi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ja vinsh ir pa puseidz dzeltens izsleedz skype un "restart all services" ja kada atsledzina priekshaa tad vinu kautkur tur pat vareeja nonemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ja vinsh ir pa puseidz dzeltens izsleedz skype un "restart all services" ja kada atsledzina priekshaa tad vinu kautkur tur pat vareeja nonemt neiet bet tagad sada ta ikona izstas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) reku atrisinaajums =] Appserv Te vari pamekleet kaukko vairaak par appserv =] Edited August 14, 2006 by drinkits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jaa butu labi ja tur varetu kaut ko dabut ka to app serveri uzlikt un uztadit visu es aceros bija mw web bet netii ir webu izrubijis Bet pa to wamp tocna neviens nezin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 (edited) tev fakina ikona dzeltena shachit kkas lieto port:80 ieejte un apskaties port 80, ja kads lieto mekle kurs, ja ne restarte serveri un have fun, btw tavu webserveri noteikti uzlauzis 100k reizes diena ps wamp phpma neiet rakstot, tas jalaiz no tas baltas ikonas kas notrajota... labs 4iteris es? CDHACK folders uz dtop nubs :die Bitzh: Edited August 15, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 tev fakina ikona dzeltena shachit kkas lieto port:80 ieejte un apskaties port 80, ja kads lieto mekle kurs, ja ne restarte serveri un have fun, btw tavu webserveri noteikti uzlauzis 100k reizes diena ps wamp phpma neiet rakstot, tas jalaiz no tas baltas ikonas kas notrajota... labs 4iteris es? CDHACK folders uz dtop nubs :die Bitzh: Nee neesu gan kadreiz biju nu katram ir bijusi reize kad vins ir pameginajis! Nu bet vairs neesu ,zb man tie sudi! Tagad tikai ad chiterus skatos tad iesledzu un viss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 blja ja gribi to suuda Wamp tad ej un nonjem 80 portu skype'am, Option => Connections => Use port 80 iznjem kjeksiiti. P.S. Blaa nezinaaju ka man tik laba atminja =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ja tu taisi majaslapu uz wamp tad jebkuram ir iespeja izdzest tavu datubaazi, aizmirsu ka to var izdariit, bet vienu lapu es ta jau sachakareju. appserv tadejada zinja ir droshaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 egribeju taisit vel vienu topick bet vai uz wamp var uzlikt php scriptus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 WAMP - Windows Apache MySQL PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 izoperē nieri tam vajadzētu līdzēt es pats personīgi jau 4 nieres esmu izoperējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now