bukuciS Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Vēlējos uzjautāt, kāpēc tjipa, kad piem rakstu x (turpinājums nav svarīgs) man konsuls automātiski aizveras. Vai ir iespējams izdarīt, kad atverot konsulu var uzrakstīt jebko viņam neaizveroties! p.s paldies jau iepriekš par atbildēm (bez spama un nezinošiem postiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Vēlējos uzjautāt, kāpēc tjipa, kad piem rakstu x (turpinājums nav svarīgs) man konsuls automātiski aizveras. Vai ir iespējams izdarīt, kad atverot konsulu var uzrakstīt jebko viņam neaizveroties! p.s paldies jau iepriekš par atbildēm (bez spama un nezinošiem postiem) bija man arii vienreiz taa, njeemu un paarinstaleeju un bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 šitas bags bija wcg, myth teica, ka paspaidi "a" vai "f" un tad vari normāli rakstīt. Moš kaut ko sajaucu, bet myth varēs palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now