&Tomz Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) Nu tā.. aiz gara laika nebija ko darīt sadomāju uzrakstīt nūbiņiem šito "tutri" Counter-Strike 1.6 Half-Life Dedicated Server (HLDS)+AmxModx uzstādīšana. Lietas kurām jābūt : 1. Counter-Strike 1.6 No-Steam. 2. Counter-Strike 1.6 Patch v21 - http://www.gign.lv/download.php?cat=faili&sec=1&id=31 3. AmxModx - http://optusnet.dl.sourceforge.net/sourcef...aller-1.75a.exe Kad šīs lietas jums ir, atliek darīt sekojošo : 1. Uzinstalēt v21 patch uz sava Counter-Strike. 2. Uzinstalēt AmxModx (pamācība beigās) 3. Palaist HLDS.exe, kas atrodas Counter-Strike mapē. ____________________________________________________________________________________________________ AmxModx uzsādīšana : 1. Palaist instalāciju - spiest.. 2. I Accept ..., Next 3. Next 4. Install 5. Finnish 6. Next 7. I Accept..., Next 8. Nospiest pie - Select Mod Directory, Next 9. Norādīt cstrike direktoriju, piem. C:/Counter-Strike1.6/Cstrike 10. Click YES 11. Finnish Apsveicu, AmxModx uzinstalēts !!! ____________________________________________________________________________________________________ Nu jums ir savs Counter-Strike HLDS serveris. Šis bija vienkāršākais veids, kā uztaisit savu serveri.. Rakstīja - &Tomz P.S. Par visām access uzstādīšanām, visādām komandam var apstīties - Kā Zem Windowsa Uztaisīt Uavu Serveri? Edited August 12, 2006 by &Tomz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nu nenormaalais tutis , cik skatos tu pats veel esi nuubinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 12, 2006 Author Report Share Posted August 12, 2006 (edited) Jaa man vel nuubinja status Bet nu kas nepatik a ? es tak centos un tu man apber... ;( Edited August 12, 2006 by &Tomz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 1. Uzinstalēt v21 patch uz sava Counter-Strike. ja kaads maak izdariit shito, tad maacees arii uzlikt amxx... next>next>install>finish Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 12, 2006 Author Report Share Posted August 12, 2006 i said 4 nuubs nu blin vienmer atrod kur piekasiities zb taadi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Pamācība ir ok, bet es gan domāju kad viņa nebija vaidzīga jo vienmēr ir kads kurš kauko sajauc un posto kapēc man nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 shitaada veida pamaaciiba jau kutkur forumaa uzpeldeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 1.Pamaciba normala! 2.Nebija jega taisit topic ar pamacibu . Topiks jau ir kur ir rakstits viss pa HLDS serveri un viss ir skaidri gaisi pateikt kas un ka jadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Pamācība ir vienkārša, kuru tiešām sapratīs katrs noobiks! Bet es nedomāju, ka noobikam būs grūtāk uzinstalēt to amxx, nekā salikt adminiem acc... Btw pamācība ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 Bija vai nebija ta jega, bet es nekur neatradu taadu vienkaarshu pamaaciibu... Un ta pat nebija ko dariit : Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Protams, ka pamācība ir ok, tikai tagad katram noobam būs serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Protams, ka pamācība ir ok, tikai tagad katram noobam būs serveris vo vo, ko tu izdariiji Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 Ehh nu es ari biju noobs, un jus ari bijat.. bet nu ir jau cilveeki kam nav dotiibas, kas nav lemti prieksh cs/cs serviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumins369 Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Kam vins to rakstija vispar ,bet vispirm stak vajg udetot toolus vai ne ta ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 a wot fig tam update tools utt man visas tas hrenjas riebjas tapec jau uzrakstiiju vieglu pamaaciibu bez nekadiem update tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
&Tomz Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 (edited) aajk ka es kljuvu niikulis ar potenciaalu ? davai dodiet vel 1 punktu ;D 2. Ok ok miss main 3. Hmm Nu es uzrakstiiju jo taa pamaciba ka zem windowsa uztaisi savu serveri ir diezgan gruuta... pats ar vinju diezgan chakareejos arii.. Edited August 13, 2006 by &Tomz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 1.Netaisi dubultpostus 2.Nespamo ne pa teemu 3.Tas ka tagad visiem idiotiem buus serveris veel nenoziimaa ka vini maacees vinu uztureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaTomz Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Nu kā, atsaukmes, izdevās kādam ar manu pamācību ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomzz Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 jaa neee test Link to comment Share on other sites More sharing options...
siiczz Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 jaa neee test Kaa uzlikt pluginu? JOKZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts