mantana Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 nu taa es padomaaju un izleemu, ka vajadzeetu taisiit RoBoNa klanu, lai fans buutu pilnaa sparaa tas vareetu buut taa serverii ieiet piemeeram kadi 4 no RoBoNa klana ar nikiem, piem - RoBoNs. man garso piiraagi, RoBoNs. es nav meitene , vai tam lidziiigu, un uz viniem buutu tiesiibas xslap, xsaly, xfire ar kuraam vini vareetu slapot, vai slayot no sava klana cilveekus, piem tas vareetu buut taa (RoBoNs. man garso piraagi xsalp RoBoNs. es nav meitene 99,)(RoBoNs. es nav meitene xslay RoBoNs. man garso piraagi) u.tt Lai efekst buutu interesantaaks vini saspeleetos piemeeram pa CT, viens no klana ir miris, bet otrs dziivs, un piem - RoBoNs. man garso piraagi uzliktu xfire RoBoNs. es nav meitene, lai vins defuzotu BOMBU, vai tempaa novaaktu visus T (protasm var buut kibeles ar to xfire, jo RoBoNs. es nav meitene vareetu aizdedzinaat saveejos ..... , bet laames protasm macees izvairiities,/me vismaz taa domaa) nu ko veel vareetu izveidot, hmm, vajadzeetu so prikolu izveidot ar drosiem cilveekiem, piem - kam var uzticeeties, jo var buut taadi cilveeki, playeri kam RoBoNs ir miils un puukains, un tie ar so prikolu neslepotu RoBoNu's, bet gan playerus no gign servera aaa gandriiz aizmirsu, varat pievienot veel dazaadas situaacijas, ar kuraam buutu lielaaks fun un vispaaar [gl&hf RoBoNe'sanas klanam] P.S cerams jums sii ideja patiks, vismaz macho, kas vareetu iedot slote uz nedeelu vai meenesi, par idejas ierosinaasanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 xfire taksh nestraadaa laikam tieshi deelj shiis team aizdedzinaashanas.. nemaz tik viegli izvairiities nav.. vari izveeleeties vai nu tikt aizdedzinaatam un nodedzinaatam no sava komandas biedra loceklja vai arii ieskriet ar nazi pretiniekam rokaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Varbuut uztaisiit 2.serveri cs.gign.robons.lv, kur visi speeleetu ar robona niku viens otru slayotu slapotu un prikoliitu ! Ja godiigi tas ir nedauz stuulbi kautkaads kam nav admina tiesiibas(kaa es) ienaak serverii ar robona niku un saak slapot slayot sevi un aiznjem slotu, bet pa to laiku kaads censhas tik serverii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantana Posted December 19, 2003 Author Report Share Posted December 19, 2003 a kas teica, ka uz klanu vajag slote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Nu tu ienaaksi ar klanu serverii, bet vietu uz servera tu tik un taa aiznjemsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 ienaaksi bez klana vai ar parastu niku un tik un taa aiznjemsi vietu.. PS. tiesiibas ir arii nonjemtas no robons jo paraadijaas dazhaadi dazhaadie kas taas izmantoja arii uz citiem speeletajiem. un vispaar baigi trauceeja ja kaut kaads robons visu laiku flodoja ar savu slapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 A vai nava iespeejams uzlikt taa , ka shiis komandas var izmantot tikai uz klana robons memebriem, ne uz paareejiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantana Posted December 20, 2003 Author Report Share Posted December 20, 2003 nu ko veel vareetu izveidot, hmm, vajadzeetu so prikolu izveidot ar drosiem cilveekiem, piem - kam var uzticeeties, jo var buut taadi cilveeki, playeri kam RoBoNs ir miils un puukains, un tie ar so prikolu neslepotu RoBoNu's, bet gan playerus no gign servera kuru vaarda dalu juus nesaprataat, vajag izveidot ar drosiem playeriem (nejau ar kuru katru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 20, 2003 Report Share Posted December 20, 2003 ienaaksi bez klana vai ar parastu niku un tik un taa aiznjemsi vietu.. PS. tiesiibas ir arii nonjemtas no robons jo paraadijaas dazhaadi dazhaadie kas taas izmantoja arii uz citiem speeletajiem. un vispaar baigi trauceeja ja kaut kaads robons visu laiku flodoja ar savu slapu tieshi taa. Pafanojaamies, pietiks. mantana - nu taa ideja es neteiktu ka buutu kaukas iipashi origjinaals, tikai patapinaata no raksta kas bija gign.lv. Neizskataas ka robons veel iipashi uz gigna speelees. enivei - shis ir noiets etaps. aamen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted December 21, 2003 Report Share Posted December 21, 2003 macho has that effect on ppl....tu nenormali sagrauj cilveku psihi. paskat lidz kadam sviestam shie nonakushi... NAD ITS ALL YOUR FAULT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts