keda2222 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Sveiki. Es gignā no sākuma spleēju ļoti bieži, bet ar mazu laika periodu jo izmeta ar tekstu "tavu vietu ....." tagad samaksāju un spēlēju visu dienu. Vēlējos jums palūgt xslay un xslap, jo dažreiz spēlētāji neiet pēc c4 un ttm. Es gan neapsolu, ka spēlēšu pa naktīm, bet dažas no naktīm tādas būs. Lūdzu neaiztaisiet topicu tik ātri, es vēlētos, lai visi izteiktu savu viedokli. Un vēl, lūdzu iztiksim bez apvainojumiem!1!!!11 Paldeis par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 iedot jau vareetu normaals geks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 neatbalstu manuprat nav pat jakomente kadelj! Pirmkart jau tadelj, ka daudzi citi cilveki tiesibas ir daudz(patiesham daudz) vairak pelnijushi neka tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ROFL Anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 chalis vismaz godiigs..nesola briinumus no zilam debesiim ka veiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 kads tev nick serv ? neesu pamanijis tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 kads tev nick serv ? neesu pamanijis tevi mans nick serverī keDa^ es gan tewi bieži redzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 aa jaa es atceros... max vnreiz kko baigi dir*a par kedu kko nebija izdariijis pa praatam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Joined: 24-July 06 man liekas, te nav nekas jākomentē... P.S. roflcopteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Es vairāk sliecos uz "NĒ" pusi, jo pašreiz, manliekas, ir liels acc prasītāju uzplūdums un, manuprāt, ir tiešām daudzi citi kadri, kas acc būtu pelnījuši daudz vairāk par tevi! Serverī k-kā pa dienām neesmu īpaši ievērojis (nerunājot par naktīm)! p.s gL n1gga - no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Joined: 24-July 06 man liekas, te nav nekas jākomentē... P.S. roflcopteris Tas ir tikai Joined in forum!11!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 esmu pret. neko sliktu nesaku, chalis gan jau norm. redzets ari ir, bet nu visiem ari nevar dot. come back again later dude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 jāpiekrīt ar to arī beidzam. vobšem keda, pa zaļu tu esi priekš admina (arī zaļā admina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts