0xDEAD BEEF Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) Notiek uznemsana GIGNa klanaa!!! Pirmie 10 kas pieteiksies (sajaa topica) tiek uznemti klanaa! Noteikumi vinekarsi - k:d jabut lielakam par 0.5. Paroli nosutisu uz emailu. Pec tam vares rakstiit prieksa [GIGN] Nu taa luuk... tas arii viss! [GIGNa] 0xDEAD BEEFy P.S. par dalibas maksu un parejajiem noteikumiem uzinasiet velka! P.S.S. tikai gribeju pateikt, ka GANGA jau ir uznemts! Vins tagad var rakstit prieksa [GIGNa], bet mes vel nesam parakstijusi dokumentus un nav nmoslegts liigums Edited August 2, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Brains ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Lieliski! Iq btw jabut lielakam par 62 un tev vins ir 103 taka - dust TU ESI UZENEMTS KLANA! APSVEICU!!!! TADAAA Ludzu izlasi epastu, ko tev aizsutiju. iepazisties ar kartibas ruliem un parskaiti mana konta 10ls. Tiekamies uz super gigna servera! Atceries, tagad tu vari rakstit prieksa [gign Ja netici - pamegini tulin pat! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Thu neesi saspiedis galvu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 tāds stulbums, lai neteiktu vairāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Es gribu redzēt ko tu tur sūti epastā. Atsūti man arī to figņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 hmm es ar gribetu gign klana bet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Notiek uznemsana GIGNa klanaa!!! Pirmie 10 kas pieteiksies (sajaa topica) tiek uznemti klanaa! Noteikumi vinekarsi - k:d jabut lielakam par 0.5. Paroli nosutisu uz emailu. Pec tam vares rakstiit prieksa [GIGN] Nu taa luuk... tas arii viss! [GIGNa] 0xDEAD BEEFy P.S. par dalibas maksu un parejajiem noteikumiem uzinasiet velka! P.S.S. tikai gribeju pateikt, ka GANGA jau ir uznemts! Vins tagad var rakstit prieksa [GIGNa], bet mes vel nesam parakstijusi dokumentus un nav nmoslegts liigums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 pohuj par visu es piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Es arīī gribu būt GIGNaā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 pirms kāds nav nabaga bīfu izlidinājis no foruma es atļaušos šo burvīgo topiku aizbliezt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts